Jasmijn Perdok

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Als kind vond ik het al leuk om dingen met haar en huid te doen. Bij vriendinnen maakte ik allerlei haarcreaties en ik maakte ze graag op. Ook vond ik alles wat je op je huid of haar kon smeren heel interessant. Toch dacht ik dat het vak van schoonheidsspecialiste of kapper me te weinig diepgang zou geven.

Toen ik hoorde over de opleiding huidtherapie, bleek dit een schot in de roos. Buiten het bezig zijn met huid en haar is het vooral mensen helpen. Huidaandoeningen kunnen ook mentale klachten en sociale belemmeringen geven en om mensen hiermee te kunnen helpen geeft mij heel veel voldoening.

Heb je zelf weleens last van huidklachten?

Als tiener heb ik wel milde acneklachten gehad. Voor mijn gevoel had ik hele erge acne en dacht ik dat dit het enige dat dat iedereen zag. Ik denk dat deze ervaring me helpt om me in te kunnen leven in mensen met milde of ernstige huidklachten. Ik weet hoe vervelend het kan zijn voor iemand als er iets met z’n huid aan de hand is. En dat de ernst van de klacht niet altijd iets zegt over hoe iemand dit zelf beleeft.

Welke behandelingen onderga je zelf?

Ik denk dat ik bijna alle behandelingen die we aanbieden heb ondergaan. Het wordt bij Derma2Care ook gestimuleerd om alle behandelingen die we uitvoeren zelf te ondergaan, zodat we weten wat de cliënten voelen. Ik denk dat dit de kwaliteit van de zorg die we leveren, ten goede komt.

Zelf probeer ik met enige regelmaat een chemische peeling te doen voor mijn gezicht en wil ik ook de behandelingen met de Erbium:Glass laser weer oppakken. Na de zomer behandel ik vaak wat pigmentvlekjes op mijn gezicht en decolleté met een pigmentlaser.

Naast Jasmijn Perdok werken er nog meer huidtherapeuten bij Derma2Care. Lees hier de andere verhalen.

Blogs

beautyweetjes

Maak tijdens het kerstdiner de blits met deze 10 beautyweetjes!

| Blog | No Comments
MAAK TIJDENS HET KERSTDINER DE BLITS MET DEZE 10 BEAUTYWEETJES! Wij als huidtherapeuten zijn regelmatig een vraagbaak voor familie en vrienden tijdens verjaardagen, feestjes of het kerstdiner. Als ter sprake…
scheren

Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op uw haren?

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op uw haren?  Iedereen herkent het wel: scheren is een makkelijke en snelle oplossing, maar de haren voelen stugger aan en groeien vrij…
onderkin

Zo komt u van uw onderkin af!

| Blog | No Comments
ZO KOMT U VAN UW ONDERKIN AF! Kauwgom kauwen, kusjes therapie en miauwen als een kat zijn allemaal manieren waarvan gezegd wordt dat uw onderkin verminderd. Wij geloven hier niet…
Derma2Care