daniella

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Vóór de opleiding Huidtherapie was ik schoonheidsspecialiste, maar daar miste ik al snel de diepgang in kennis van de huid. Daarbij wilde ik graag echt iets voor de mensen betekenen.

Bewust of onbewust zien we de huid als ons visitekaartje, waardoor iemand zich daar heel onzeker over kan voelen. Ik vind het prachtig wanneer ik iemand daarbij kan helpen. Een glimlach na een behandeling is dan ook mijn doel!

Heb je zelf weleens last van huidklachten?

Helaas ben ik bekend met pigmentvlekken in mijn gezicht én ben ik gevoelig voor het ontwikkelen van nieuwe vlekken. Doordat ik dit zelf heb, begrijp ik de schaamte die de cliënt met een huidprobleem voelt, heel goed. Gelukkig hebben wij bij Derma2Care een breed scala aan behandelingen, waardoor ik mezelf en de cliënt verder kan helpen.

Welke behandelingen onderga je zelf?

Indien ik de behandeling kán ondergaan, onderga ik alles! Mijn hoofddoel is natuurlijk het behandelen van mijn pigmentvlekken. Dit doe ik door regelmatig een chemische peeling te doen in combinatie met de Erbium Glass laser. Om deze behandelingen te ondersteunen, gebruik ik daarbij de producten van ZO Skin Health zodat ik het beste resultaat kan behalen.

Naast het behandelen van mijn huidprobleem vind ik het belangrijk om te weten wat ik van de behandeling kan verwachten en wat de ervaring is zodat ik onze cliënten goed kan informeren.

Naast Daniella werken er nog meer huidtherapeuten bij Derma2Care. Lees hier de andere verhalen.

Blogs

pukkel

Waarom krijg ik meer pukkels in de herfst?

| Blog | No Comments
WAAROM KRIJG IK MEER PUKKELS IN DE HERFST? De hele zomer heeft u bijna of geen last gehad van pukkels, maar nu het langzaam minder zonnig begint te worden, wordt…
scheren

Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op uw haren?

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op uw haren?  Iedereen herkent het wel: scheren is een makkelijke en snelle oplossing, maar de haren voelen stugger aan en groeien vrij…
onderkin

Zo komt u van uw onderkin af!

| Blog | No Comments
ZO KOMT U VAN UW ONDERKIN AF! Kauwgom kauwen, kusjes therapie en miauwen als een kat zijn allemaal manieren waarvan gezegd wordt dat uw onderkin verminderd. Wij geloven hier niet…
Derma2Care