Uw striae verminderen met een laserbehandeling

Striae op de buik, benen, borsten en armen wordt veelal als cosmetisch storend ervaren en kan soms zelfs schaamte met zich mee brengen. Laat uw striae doelgericht, veilig en efficiënt behandelen door middel van een fractionele laserbehandeling.*

Striae behandelen met lasertherapie: het werkt!

Er zijn weinig behandelingen die bewezen effectief zijn bij de indicatie striae. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een non ablatieve fractionele laserbehandeling de meest effectieve behandelmethode is op de markt. Bij Derma2care maken wij gebruik van de geavanceerde Erbium:Glass laser van Lumenis, ook wel de ResurFX genoemd. Zowel striae rubra (rode striae) als striae alba (witte striae) kunnen bij ons behandeld worden. Bij striae rubra wordt soms ook ter ondersteuning gebruik gemaakt van IPL om de roodheid te reduceren.

Fractionele Erbium:Glass laser (ResurFX)

Het licht van de Erbium:Glass laser wordt door het water in de huid geabsorbeerd waardoor kleine schadekolommen in de dieper gelegen huidlagen (dermis) ontstaan. Dit zorgt voor stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine waardoor zowel de structuur als de huidskleur verbeterd.

Na de behandeling kan enkele uren roodheid en zwelling waarneembaar zijn. De roodheid kan enkele dagen tot een week aanhouden. Het resultaat van de behandeling verschilt per persoon en is o.a. afhankelijk van het lichaamseigen herstelvermogen. Gemiddeld worden 3 tot 5 behandelingen geadviseerd met een interval van 8 weken.

Doordat de opperhuid minimaal wordt belast is deze laser doeltreffend en veilig bij zowel lichte als donkere huidtypen. De behandeling kan tevens het hele jaar door worden toegepast.

Voor en na foto’s

Striae behandeling

Striae behandeling

Voor en na een behandeling met de Erbium:Glass laser. Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend. 

Doet een striae behandeling met laser pijn?

De behandeling is gevoelig, maar goed vol te houden. De meeste mensen ervaren een intense warmte tijdens het behandeling maar dat gevoel is na de behandeling direct weer verdwenen. De behandelingen zijn zonder verdoving goed te verdragen.

Contact

Wilt u meer weten over de behandeling voor het reduceren van striae of huidtherapie in het algemeen? Neem dan contact met ons op of lees meer over Striae in ons blog.

Tarieven striae behandeling met laser