Schimmelnagels behandelen met de PinPointe Footlaser

Een schimmelnagel is een schimmelinfectie van één of meerdere nagels dat kan voorkomen bij zowel de voeten en/of handen. Schimmelnagels worden ook wel kalknagels genoemd en als ontsierend en soms pijnlijk ervaren. Bij Derma2Care behandelen wij schimmelnagels met de Pinpointe Footlaser. Deze laser is het beste in zijn soort en heeft al meer dan 100.000 mensen met succes behandeld. De PinPointe Footlaser is tot op heden de enige laser met goedkeuring van de FDA op basis van uitstekende klinische resultaten. U bent altijd welkom voor een kosteloos en vrijblijvend consult! Deze behandeling voeren wij alléén uit op de Kinkerstraat 11 in Amsterdam. 

 

Voor en na een schimmelnagel behandeling

schimmelnagels

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

 

Hoe werkt een schimmelnagel behandeling met de PinPointe Footlaser?schimmelnagels

De PinPointe Footlaser werkt met laserlicht dat door de nagel, tot aan het nagelbed rijkt. Hierdoor komt de laser bij de schimmelkern en kan de schimmel niet overleven. De schimmel wordt opgeruimd door het lichaam waardoor het aangetaste nageldeel uitgroeit. Het gebruik van de laser heeft geen effect op de ontwikkeling van de nagel en tast de nagel, het nagelbed, matrix, nagelwand en de omgeving van de nagel niet aan. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

 

Het resultaat van een schimmelnagel behandeling

Teennagels groeien met een snelheid van één millimeter per maand. Dit betekent dat er enige tijd nodig is tot uw nagel er weer helemaal gezond uit ziet. De PinPointe Footlaser is de enige laser waarbij wetenschappelijk is onderbouwd dat deze resultaat levert en bevat geen bijwerkingen. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten omdat er geen down time is. U heeft gemiddeld 5 tot 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat met een interval van 3 tot 4 weken.

 

Contact met Derma2care

Wilt u meer weten over een schimmelnagel behandeling met de PinPointe Footlaser of huidtherapie in het algemeen? Neem dan contact met ons op.

Veel gestelde vragen over Schimmelnagels

Is het op lange termijn veilig?

Jazeker, deze behandeling heeft geen enkel nadelig effect op de langere termijn.

Waarom de PinPointe Footlaser?

De PinPointe Footlaser is de beste in zijn soort. Het is de enige schimmelnagel laser waarbij wetenschappelijk is bewezen dat hij werkt. Met deze laser kun je op een veilige manier een zeer effectieve behandeling uitvoeren.

Kan het weer terugkomen?

Schimmelnagels ontstaan aan de gevolgen van een beschadigde huid, verminderde weerstand, een te strakke schoen en/of bootstelling aan meerdere schimmelomgevingen. Jammer genoeg kan een schimmelnagel dus weer terugkomen als u met één van deze factoren te maken krijgt.

Wat zijn de kosten?

Zie de prijslijst op de website. https://derma2care.nl/tarieven/