derma2care

LASERONTHARING

DEZE MAAND DE 3E BEHANDELING CADEAU!

Om gebruik te maken van deze aanbieding kun je het contactformulier op deze pagina invullen of ons bellen op het nummer: 0882240301.

Nu we deze zomer thuis blijven hebben we meer tijd om voor onszelf te zorgen. Wij willen je met deze actie graag kennis laten maken met laserontharing! Als je al bezig bent met laserontharen dan kun je nu profiteren van één gratis behandeling.

Laserontharing laat haren permanent verdwijnen waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over ongewenste haargroei. Het resultaat is al na 1 behandeling zichtbaar en na ongeveer 8 behandelingen ben je helemaal haarvrij! Daarna volstaat een periodiek onderhoud voor een langdurig resultaat.

Maak gebruik van deze aanbieding door dit contactformulier in te vullen.


IK WIL GRAAG DE DERMA2CARE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

IK GEEF TOESTEMMING VOOR HET VERWERKEN VAN MIJN GEGEVENS*

IK GA AKKOORD MET DE PRIVACY VERKLARING VAN DERMA2CARE*VOORWAARDEN

  • Deze actie is geldig in de maand juli 2020.
  • De actie geldt voor laserontharing voor het hele lichaam, met uitzondering van het gelaat.
  • Voorafgaand aan je eerste behandeling nemen we de behandeling met je door en bepalen we of je haar- en huidskleur geschikt is om met laser te behandelen.
  • Deze actie geldt voor een reeks behandelingen voor hetzelfde gebied. Zo kun je bijvoorbeeld 3 keer je oksels laten laseren voor de prijs van 2.
  • Het is mogelijk om de actie meerdere malen in te zetten voor verschillende behandelgebieden. Als je meerdere keren gebruik maakt van deze actie moeten alle eerste behandelingen van de reeks in juli 2020 gepland staan en de laatste behandelingen in december 2020.
  • Voor nieuwe laserontharingscliënten: De eerste afspraak moet gepland staan in de maand juli 2020; de twee opvolgende behandelingen worden uitgevoerd in het jaar 2020. Je koopt de 3 behandelingen voor de prijs van 2 in een keer. Het totaalbedrag wordt afgerekend bij het consult.
  • Voor bestaande laserontharingscliënten: Één van de behandelingen moet gepland staan in de maand juli 2020; de twee opvolgende behandelingen worden uitgevoerd in het jaar 2020. Je koopt de 3 behandelingen voor de prijs van 2 in een keer. Het totaalbedrag wordt afgerekend bij je eerstvolgende behandeling in juli.

Maak gebruik van deze aanbieding door dit contactformulier in te vullen.


IK WIL GRAAG DE DERMA2CARE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

IK GEEF TOESTEMMING VOOR HET VERWERKEN VAN MIJN GEGEVENS*

IK GA AKKOORD MET DE PRIVACY VERKLARING VAN DERMA2CARE*Derma2Care