Verwijder uw haren permanent met laserontharing!

Nooit meer uw bikinilijn scheren of uw rug harsen? Ergert u zich aan de donkere haren op uw kin die u nu telkens moet epileren? Derma2Care biedt u de oplossing! Middels laserontharing worden ongewenste haren permanent verwijderd.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De ontharingslaser produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal, die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onderin het haarzakje bevindt. De energie komt in een fractie van een seconde vrij, net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren te ontzien. Op het moment dat het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment in de haar, wordt veelal het gevoel van een speldenprikje ervaren.


Welke huidreactie kan ik na de behandeling verwachten?

Na de behandeling is de huid vaak rood en kan er lichte zwelling zichtbaar zijn door de warmte die er in de huid is gekomen. Deze reacties trekken meestal na enkele uren weer weg, maar de huid kan indien gewenst na de behandeling gecamoufleerd worden met de Lycogel. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden weer hervatten.


Welk resultaat kan ik verwachten?

De laser kan ongewenste haren zeer effectief en veilig permanent verwijderen mits deze donker en dik genoeg zijn. Omdat de haren in verschillende fases groeien zijn er gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig met een in interval van 6 tot 8 weken.  Het aantal benodigde behandelingen is onder andere afhankelijk van de haar – en huidskleur en de locatie waar de haren zich bevinden. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden.


Bent u geschikt voor laserontharing?

Laserontharing is veilig voor alle huidtypen en kan op iedere plek van het lichaam toegepast worden. De laserbehandeling is niet geschikt voor blonde, grijze en rossige haren, omdat deze haren te weinig pigment bevatten en het licht van de laser hierin minder goed kan absorberen. Deze haren kunnen bij Derma2Care met behulp van elektrische epilatie behandeld worden.

 

Heb ik voor deze behandeling recht op vergoeding?

De behandeling van overbeharing in het gezicht wordt vaak vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Kijk voor meer informatie over de vergoeding in uw polisvoorwaarden. Tijdens het consult kunnen onze huidtherapeuten u vertellen welk recht op vergoeding u heeft.

 

Transgenders

Derma2Care heeft een samenwerkingsverband met het VUmc gericht op ontharing voor  transgenders. Het permanent ontharen behoort tot een van de procedures, voordat de operatie voor geslachtsverandering kan plaatsvinden.
Bij transgenders wordt het ontharen van het gelaat en het genitaal gebied vergoed.


Meer informatie?

Wilt u meer informatie over laserontharing of weten welke behandeling het meest geschikt is voor uw haren? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten! U bent van harte welkom!


Tarieven

U vindt al onze tarieven op deze pagina.

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.