Tatoeage verwijderen met laserbehandeling

Wanneer een tatoeage niet meer past bij de persoon die u nu bent of de levensfase waar u nu in zit, kan het een behoorlijk doorn in het oog zijn. Door de populariteit van tatoeages de afgelopen jaren, stijgt ook de populariteit van het verwijderen van tatoeages. Derma2Care is specialist in laserbehandelingen waarmee we zowel tatoeages als permanente make-up effectief verwijderen.*

Voor en na tatoeage laserbehandeling

Voor de behandeling

Na 3 behandelingen*

Na 5 behandelingen*

Na 7 behandelingen*

* Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Behandeling tatoeage verwijderen

Zowel professionele als amateuristische tatoeages worden veilig verwijderd met een geavanceerde laser zonder de omliggende huid te beschadigen.* Onze professionele huidtherapeuten hebben ruime ervaring met het verwijderen van tatoeages en werken altijd met de beste apparatuur. Een tatoeage verwijderen we dan ook zeer effectief, maar niet altijd met 100% resultaat. Dit hangt namelijk af van een aantal factoren zoals het type en de kleur van de tatoeage. Heeft u een zeer kleurrijke tatoeage dan zijn er in de regel ook meer behandelmomenten nodig. Onze huidspecialisten geven hier professioneel advies over.

Derma2care is als praktijk voor huidtherapie lid van de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA): een Nederlandse beroepsvereniging die zich inzet voor de kwaliteit van laser-, licht- en energiebehandelingen.

Doet het verwijderen van een tatoeage pijn?

Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos, maar zonder verdoving wel goed te verdragen. Sommigen omschrijven het gevoel hetzelfde als het zetten van de tatoeage, anderen alsof er een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Tijdens de behandeling kleurt de huid direct wit, na 20 tot 30 minuten ziet u de tatoeage echter weer zitten zoals voor de laserbehandeling. De huid wordt vervolgens rood en wat gezwollen en voelt gloeiend aan. Na de behandeling kunnen er korstjes en blaasjes ontstaan. Meestal duurt het tussen de 10 en 20 dagen voordat de huid er weer normaal uitziet en het resultaat van de laserbehandeling zichtbaar wordt.

Contact met Derma2care

Wilt u meer weten over de laserbehandeling of huidtherapie in het algemeen neem dan contact met ons. Wij helpen u graag van uw tatoeage af.

Tarieven tatoeage verwijdering

Video tatoeage verwijderen Derma2care

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.