Permanente make-up verwijderen met laser

Het plaatsten van permanente make-up (PMU) lijkt op het zetten van een tatoeage, maar de techniek is iets anders. Het pigment wordt oppervlakkiger in de huid gebracht en de gebruikte pigmenten zijn vaak een mix van kleuren om de juist kleurnuance passend bij de huid te krijgen. Derma2Care is specialist in laserbehandelingen waarmee we zowel tatoeages als permanente make-up verwijderen. Wij werken met geavanceerde apparatuur om het maximale resultaat te behalen, zonder uw huid te beschadigen.*

Behandeling permanente make-up verwijderen

Derma2care kan permanente make-up bij de wenkbrauwen op een veilige wijze verwijderen met een geavanceerde Q-Switched laser. Meestal zijn 3 tot 5 behandelingen met een tussenpoos van 8 weken voldoende om de wenkbrauwen een stuk lichter te maken.* Indien gewenst kan er daarna nieuwe PMU overheen gezet worden. Wij praten dan ook over het “schoonmaken van het doek”, de PMU specialist kan dan weer vers beginnen zonder rekening te hoeven houden met de fouten van een andere behandelaar.

Derma2care is als praktijk voor huidtherapie lid van de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA): een Nederlandse beroepsvereniging die zich inzet voor de kwaliteit van laser-, licht- en energiebehandelingen.

Voor en na foto verwijdering PMU

Voor en na 3 behandelingen met de Q-Switched Nd:YAG laser

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Doet het verwijderen van PMU pijn?

Het verwijderen van PMU is niet pijnloos, maar zonder verdoving goed te verdragen. Sommigen omschrijven het gevoel hetzelfde als het zetten van de permanente make-up, anderen alsof er een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Onze behandelingen worden uitgevoerd op hoog niveau door enkel deskundige (HBO opgeleide) huidtherapeuten. Schade aan uw huid is dus uitgesloten.

Tarieven verwijdering PMU

Heeft u vragen over uw permanente make-up (PMU) of wilt u vrijblijvend advies? Dan bent u van harte welkom in één van onze klinieken voor een kosteloos en vrijblijvend consult. Onze huidtherapeuten stellen graag een behandelplan op maat voor u op.Contact met Derma2care

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.