Huidverbetering: Verjong uw huid op een natuurlijke manier!

Laat uw huid er gezonder, strakker en egaler uitzien met onze behandelingen voor huidverbetering. Niet alleen rimpels en fijne lijntjes worden gereduceerd, maar ook de andere kenmerken van veroudering zoals roodheid, pigment, grove poriën en een vale tint.

huidverbetering

Hoe gaat de behandeling van huidverbetering in zijn werk?

Bij Derma2Care kunnen we veilig en doeltreffend de symptomen van huidveroudering behandelen. Afhankelijk van de klachten kunnen de huidtherapeuten verschillende behandelmethoden inzetten om uw huid er weer steviger en stralender uit te laten zien. Hieronder staan de verschillende behandelmethoden beschreven.


Huidverbetering met Laserbehandelingen

Bij Derma2care werken we met drie verschillende type lasers met ieder hun eigen kwaliteiten om de huidstructuur te verfraaien en te verjongen. Alle lasers worden door het water in de huid geabsorbeerd waardoor in meer of mindere mate gecontroleerde schadekolommen in de huid ontstaan. Dit zorgt uiteindelijk voor een natuurlijke stimulatie van collageen en elastine aanmaak waardoor de huidstructuur verbetert.

CO2 Laser

Deze laser wordt m.n. ingezet bij ernstige vormen van huidveroudering zoals diepe rimpels en volumeverlies. Ook wordt deze laser vaak ingezet bij zonschade zoals pigmentvlekken, ernstige acnelittekens, grove poriën en goedaardige huidverhevenheden.

Erbium:Glass Laser

Deze laser wordt m.n. ingezet bij milde vormen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels en licht volumeverlies. Ook kan deze laser ingezet worden bij milde acne(littekens), grove poriën en dieper gelegen pigment zoals bij Melasma vaak kenmerkend is.

Erbium:YAG Laser

Wanneer er sprake is van zeer milde huidveroudering wordt gebruik gemaakt van deze laser. M.n. hele fijne lijntjes en rimpels kunnen hiermee behandeld worden, maar ook zonschade.

Huidverbetering met IPL

Wanneer de huid minder egaal oogt, zoals bij pigmentvlekken en/of couperose, wordt o.a. gebruik gemaakt van Intense Pulsed Light (IPL) om kleurverschillen te minimaliseren. Kijk voor meer informatie over deze behandeling op de behandelpagina van vaatjes in het gezicht en de pagina pigment. Op deze pagina’s kunt u lezen hoe de behandelingen in zijn werk gaan.

Huidverbetering met overige behandelingen

Peeling

 Milde vormen van huidveroudering kunnen vaak goed behandeld worden met een peeling. Kijk voor meer informatie over deze behandeling op de behandelpagina peeling. Op deze pagina kunt u lezen hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Producten

Naast onze behandelingen is het van essentieel belang dat u thuis de juiste producten gebruikt. Onze huidtherapeuten geven u graag advies over de producten van ZO Skin Health van dr. Zein Obagi. Deze producten dragen bij aan een gezonde en stralende huid en versterken het behandeleffect aanzienlijk.

Injectables

Soms zijn de rimpels te diep of dominant om effectief met laser en/of peelings aan te pakken. Onder andere Injectables bieden hierbij de uitkomst. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze samenwerkingspartners.

Welke huidreactie kan ik na de behandeling verwachten?

Afhankelijk van de intensiteit en het type laserbehandeling kan de huidreactie variëren van roodheid tot korstjes en zwelling. Hoe intensiever de laser, hoe heftiger de huidreactie zal zijn. De huid kan indien gewenst na de behandeling gecamoufleerd worden met de Lycogel. Tijdens een kosteloos consult bepaalt de huidtherapeute samen met u welke behandeling geschikt is voor uw huid en vertelt zij welke huidreactie u hierbij kunt verwachten.

 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Afhankelijk van de ernst van de indicatie en het type laser wat wordt ingezet is ook het uiteindelijk resultaat.  De huid wordt steviger, elastischer en fijne lijntjes en rimpels in het gezicht worden aanzienlijk verminderd. Een frissere stralendere tint, fijnere huidstructuur en een gezondere huid is vaak wat de meeste cliënten na een behandeling al zien.

Bent u geschikt voor een van deze behandelingen?

Welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid is afhankelijk van het huidtype en de mate van huidveroudering. De meeste huidtypen met de indicatie huidveroudering zijn geschikt voor onze behandelingen. Op het moment dat er sprake is van ernstig volumeverlies en diepe rimpels kan ondersteuning van een cosmetisch arts en/of plastisch chirurg wenselijk zijn. Alle mogelijkheden worden uitgebreid tijdens een kosteloos consult besproken.

 

Heb ik voor deze behandeling recht op vergoeding?

De behandeling van roodheid en pigment in het gezicht wordt soms vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Kijk voor meer informatie over de vergoeding in uw polisvoorwaarden. Tijdens het consult kunnen onze huidtherapeuten u vertellen welk recht op vergoeding u heeft.

 

Tarieven

Tijdens een consult zal de huidtherapeut met u bespreken welke behandeling het meest geschikt voor u is en ook de tarieven en eventueel aanvullende mogelijkheden met u doornemen. U vindt al onze tarieven op deze pagina.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze behandeling? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten! U bent van harte welkom!