Microdermabrasie behandeling

Heeft u last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes? Derma2Care kan zorgen voor zichtbare verbetering door middel van een professionele microdermabrasie behandeling! De behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden.

De werking van een microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie met de Ultrapeel is een mechanische dieptepeeling, welke ervoor zorgt dat dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd door middel van hele fijne kristallen. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing en het onderhuids bindweefsel/collageen en verbetert de bloedcirculatie.

Oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en fijne lijntjes kunnen aanzienlijk worden vermindert. De structuur van de huid wordt gladder en de huid toont egaler. De behandeling zorgt dan ook voor een algehele aspectverbetering en voor huidverjonging.*

Hoeveel microdermabrasie behandelingen heeft u nodig?

Afhankelijk van de reden voor toepassing van de microdermabrasie kan gekozen worden voor een oppervlakkige of middeldiepe behandeling. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u gemiddeld 5 tot 7 behandelingen te ondergaan met een tussenpoos van 3 tot 4 weken.

Tijdens en na de microdermabrasie behandeling

De behandeling is niet pijnlijk en voelt aan als een zandstraal en/of stofzuigertje op de huid. De huid is na de behandeling meestal alleen wat rood en soms wat gezwollen. Indien gewenst, dan kan de huidtherapeute na de behandeling uw huid camoufleren met Lycogel: dan is er helemaal niet meer te zien dat u behandeld bent.

Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden hervatten!

Wees 2 weken na de microdermabrasie behandeling erg voorzichtig met de zon. Smeer uw huid dagelijks in met een anti-zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor van minimaal 30.

Contact met Derma2Care

Wilt u bij ons terecht voor een microdermabrasie behandeling? Neem dan contact met ons op. Wij dragen graag bij aan een gezonde en egale huid.

Tarieven Microdermabrasie per behandeling

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.