Dermapen behandeling

Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt, zonder de bovenste huidlaag te beschadigingen.* Hiervoor maken wij gebruik van de allernieuwste techniek: de Dermapen.

Heeft u last van pigmentvlekken, littekens of fijne lijntjes/rimpels? Dan is de Dermapen behandeling de perfecte behandeling voor u! De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.

 

De werking van de Dermapen

De Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, die diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

Hoeveel Dermapen behandelingen heeft u nodig?

Hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. We doen de behandelingen bij voorkeur in kuurverband;  4 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 2 maanden. Om de werkzaamheid te verhogen kan de huidtherapeut het gebruik van een MTS roller adviseren voor thuisgebruik in combinatie met hoogwaardige producten die actieve werkstoffen bevatten.

Tijdens en na de Dermapen behandeling

Meestal wordt de huid 60 minuten voorafgaand aan de behandeling ingesmeerd met verdovende Emlacrème, die ervoor zorgt dat u weinig tot niets voelt van de Dermapen behandeling. Indien een klein gebied wordt behandeld of als de behandeling oppervlakkig wordt uitgevoerd, dan is Emlacrème voorafgaand aan de behandeling niet nodig.

Tijdens de behandeling wordt de Dermapen langzaam over de huid bewogen. Tegelijkertijd pulseert de pen de naaldjes gecontroleerd in de huid. Afhankelijk van de diepte waarop gewerkt zal worden kunnen er wat puntbloedingen ontstaan.

Na de Dermapen behandeling is de huid rood en gevoelig en kan er wat zwelling ontstaan in de huid. De huid is de eerste 1-2 dagen na de behandeling wat roder dan normaal en kan nog wat gezwollen zijn. Tevens kan de huid een aantal dagen na de behandeling wat schilferen of vervellen. Wees 2 weken na de Dermapen behandeling erg voorzichtig met de zon. Smeer uw huid dagelijks in met een antizonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor van minimaal 30.

Indien gewenst, dan kan de huidtherapeute na de behandeling uw huid camoufleren met Lycogel: dan is er helemaal niet meer te zien dat u behandeld bent. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden hervatten!

Voor en na foto’s Dermapen

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoonlijk verschillend.

Contact met Derma2Care

Wilt u bij een afspraak voor een Dermapen behandeling of een eerste intake ? Neem dan contact met ons op. Wij dragen graag bij aan een gezonde huid! Lees meer over deze behandeling in ons blog!

Tarieven Dermapen behandeling

Video Dermapen behandeling Derma2care

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoonlijk verschillend.