Curetteren: verwijderen van ouderdomswratten en/of steelwratjes

Heeft u last van ouderdomswratten en/of steelwratjes? Laat deze dan op een doeltreffende en veilige wijze curetteren door onze gespecialiseerde huidtherapeuten!

Tijdens en na de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid eerst verdoofd met een speciale koelspray. Tijdens het curetteren wordt de wrat met een steriel en scherp metalen ringetje (curette) weggeschraapt.

Na de behandeling ontstaat een schaafwondje. Door de wratten voorzichtig en oppervlakkig te behandelen herstelt de huid zich zonder littekenvorming.

Omdat de huid de eerste paar maanden na de behandeling kwetsbaar is, raden wij u aan de huid de eerste 6 maanden na het curetteren te beschermen met een SPF van minimaal 30 wanneer de behandelde huid wordt blootgesteld aan de zon.

Curetteren ouderdomswratjes

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Afhankelijk van de grote en de diepte van de wrat zijn gemiddeld 1 tot 3 behandelingen nodig.* Onze huidtherapeut geeft u uiteraard advies op maat!

Contact met Derma2Care

Wilt u weten wanneer u voor het curetteren bij ons terecht kunt? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag van uw ouderdomswratten en steelwratjes af!

Tarieven verwijderen goedaardige huidafwijkingen

 Video curetteren Derma2care

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.