Cryotherapie

Diverse goedaardige huidafwijkingen, waaronder wratjes, fibromen(steelwratjes), goedaardige moedervlekken en pigmentvlekken kunnen door middel van cryotherapie met de CryoPen, op een precieze en vrijwel pijnloze manier behandeld worden.*

De werking van de CryoPen

Cryotherapie is een behandeling die werkt door middel van bevriezing van weefsels met als doel diverse huidaandoeningen te vervlakken en minder zichtbaar te maken.*

Cryotherapie met de CryoPen

Na een behandeling met de Cryopen

Na de behandeling is de behandelde huid wat rood. Na een aantal dagen ontstaat een korstje op de huid, welke na 10 tot 14 dagen volledig is hersteld.

Omdat de huid de eerste 2 weken na de behandeling kwetsbaar is, raden wij u aan de huid 2 weken na de behandeling te beschermen met een SPF van minimaal 30 wanneer de behandelde huid wordt blootgesteld aan de zon.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Bij het bevriezen van steelwratjes en/of pigmentvlekken zijn gemiddeld 1 tot 2 behandelingen nodig.* Onze huidtherapeut geeft u uiteraard advies op maat!

Contact met Derma2Care

Wilt u weten wanneer u voor behandeling met de CryoPen bij ons terecht kunt? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag van uw steelwratjes en ouderdomsvlekken/pigmentvlekken af!

Tarieven verwijderen goedaardige huidafwijkingen

Video cryotherapie Derma2care

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.