Coagulatie

Heeft u last van verwijde bloedvaatjes, steelwratjes of kleine gerstekorrels? Laat deze dan op een doeltreffende en veilige wijze coaguleren door onze gespecialiseerde huidtherapeuten!

De werking van coagulatie

Tijdens deze behandeling wordt door de huidtherapeut een fijn naaldje in de huidaandoening gestoken en door een elektrisch stroompje verhit en vernietigd. Het is een veilige methode die uiterst geschikt is voor kleine oppervlakken. Op deze wijze is geen chirurgische ingreep nodig en wordt de vorming van een litteken voorkomen.

Indien de fibromen wat groter zijn verwijderen wij deze met de Zapper. De Zapper is een klein en handig apparaat dat op een veilige laagstroom werkt. Het is voorzien van een puntige elektrode, die net boven het fibroompje gehouden wordt. Het fibroompje zal door de hete elektrode verschrompelen/wegbranden.*

Coagulatie

Na het coaguleren

Na de behandeling is de huid rood en na een aantal dagen ontstaat een korstje op de huid, welke na 10 tot 14 dagen volledig hersteld.

Omdat de huid de eerste 2 weken na de behandeling kwetsbaar is, raden wij u aan de huid 2 weken na de behandeling te beschermen met een SPF van minimaal 30 wanneer de behandelde huid wordt blootgesteld aan de zon.

Hoeveel coagulatie behandelingen heeft u nodig?

Bij het coaguleren van vaatjes, steelwratjes en/of gerstekorrels zijn gemiddeld 1 tot 2 behandelingen nodig.* Onze huidtherapeut geeft u uiteraard advies op maat!

Contact met Derma2Care

Wilt u weten wanneer u voor het coaguleren bij ons terecht kunt? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag van uw vaatjes, steelwratjes en gerstekorrels af!

Tarieven verwijderen goedaardige huidafwijkingen

 Video coagulatie Derma2care

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.