Camouflagetherapie

Stoort u zich aan een litteken, spatader, wijnvlek of aan pigmentvlekken? Bij Derma2Care kunnen deze klachten goed en natuurlijk gecamoufleerd worden d.m.v. camouflagetherapie, waardoor deze klachten direct minder zichtbaar zijn.*

De werking van camouflagetherapie

Camouflagetherapie kan worden toegepast om alle soorten kleurafwijkingen in de huid minder zichtbaar te maken. Hierbij gaat het meestal om hyperpigmentatie, hypopigmentatie, vaatafwijkingen, brandwonden of acne. Een behandeling bestaat meestal uit 1 á 2 afspraken. Tijdens deze afspraken wordt door de huidtherapeuten van Derma2Care de juiste kleur aangemeten en wordt u aangeleerd hoe u de camouflageproducten zelfstandig en op de juiste wijze thuis kunt aanbrengen.  De camouflageproducten zijn water- en veegvast.

Bij Derma2care maken de huidtherapeuten voor het camoufleren van het gezicht gebruik van Lycogel. Lycogel bevat een SPF 30, waardoor u goed beschermd bent tegen de zon. Tevens werkt Lycogel ontstekingsremmend en heeft het een helende werking. Lycogel ligt als een gaasje op de huid en verstopt de huid daardoor niet!

Op het lichaam wordt gebruik gemaakt van Dermacolor.

Beide camouflagemiddelen kunnen op vrijwel alle huiden aangebracht worden, ook direct na alle huidtherapeutische behandelingen. De huid wordt hierdoor kalmer en herstelt sneller.

camouflagetherapie

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend. 

Contact met Derma2Care

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Tarieven

Video camouflagetherapie Derma2care

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.