Professionele Acne behandeling: uw huid zichtbaar rustiger en egaler

Puistjes, mee-eters, oneffenheden of littekens van acne? Derma2Care zorgt voor zichtbare verbetering door middel van een professionele acne behandeling. Afhankelijk van het type acne en uw klachten stelt onze huidtherapeut een doelgerichte acne behandeling op.

Naast de behandeling krijgt u advies over hoe u zelf acne het beste aanpakt en over producten die geschikt zijn voor uw specifieke huid.

 Acne behandeling Amsterdam Derma2care

Diverse acne behandelmethoden

Acne is een huidprobleem dat precisie vereist. Tijdens een acnebehandeling worden daarom diverse methoden en combinaties hiertussen uitgevoerd. De acnebehandeling van Derma2Care kan bestaan uit:

  1. Dieptereiniging van de huid waarbij de mee-eters en puistjes worden aangeprikt en het talg wordt verwijderd.
  2. Microdermabrasie. Hierbij worden micro kristallen tegen de huid aangeblazen en weer vacuüm opgezogen. Microdermabrasie verwijdert dode huidcellen, stimuleert de vernieuwing van cellen en daarmee het onderhuidse bindweefsel/collageen, het egaliseert de huidskleur en verbetert de bloedcirculatie.
  3. Peelings. Derma2Care biedt verschillende typen peelings met elk hun specifieke eigenschappen. De peelings die worden ingezet bij acne verwijderen de dode huidcellen, lossen het talg in de huid op en egaliseren de huid.
  4. Erbium:YAG laser/Dermapen behandeling. De Erbium:YAG laser en de Dermapen maken minuscule gaatjes in de huid en stimuleren hiermee de aanmaak van nieuwe cellen waardoor littekens minder zichtbaar worden.
  5. Het aanbrengen van verschillende producten, waaronder ontstekingsremmende lotions en herstellende en kalmerende moisturizers.
  6. Het camoufleren met Lycogel

Derma2Care streeft ernaar om samen met u zichtbaar resultaat te boeken. Na de eerste acne behandeling kan uw huid er al kalmer en egaler uitzien.*

Voor en na foto’s

Voor en na 4 acnebehandelingen. Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend. 

Voor en na 5 acnebehandelingen. Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend. 

Vergoeding en contact

Huidtherapie komt vaak in aanmerking voor vergoeding wanneer u aanvullend verzekerd bent. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar, indicatie en behandeling. Bekijk ons vergoedingenoverzicht of neem contact op met uw verzekeraar om hier meer over te weten.

Wilt u meer weten over acne behandeling of huidtherapie in het algemeen neem dan contact met ons op. We helpen u graag van uw acne af. Ook kunt u meer informatie over acne lezen in onze blogs.

Tarieven acnetherapie per behandeling

Video acne behandeling Derma2care

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.