Ongewenste tatoeages

Het aantal personen met een tatoeage is sterk toegenomen en zo ook de behoefte deze te verwijderen. Met onze doeltreffende en veilige tatoeage laser kunnen tatoeages op een effectieve manier worden verwijderd. *

Zowel amateuristische als professionele tatoeages kunnen worden behandeld. Dit geldt ook voor permanente make-up. Met onze geavanceerde Q-Switched Nd:YAG laser kunnen ongewenste tatoeages op een veilige manier worden verwijderd, zonder de omliggende huid te beschadigen.

harmony_xl_tattoo-derma2care2

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend. 

Hoe kunnen tatoeages bij Derma2care behandeld worden?

Ongewenste tatoeages kunnen bij Derma2care behandeld worden met de Q-Switched Nd:YAG laser. Deze tatoeage laser geeft een intense licht flits, deze flits duurt heel kort. De ingekapselde inkt deeltjes van de tatoeage, absorberen het licht en de opgewekte laserenergie breekt de kapsels open. De inkt is nu uit elkaar gevallen in zeer kleine deeltjes, deze deeltjes zullen door het lichaamseigen afweersysteem worden opgeruimd.

Het verwijderen van tatoeages met de Q-Switched Nd:YAG laser is één van de meest doeltreffende en meest veilige behandelmethoden op de markt. Het resultaat van de laserbehandeling hangt af van een aantal factoren. Wij kunnen geen garanties geven voor een volledige verwijdering van uw tatoeage of het aantal behandelingen dat u nodig heeft.

Het type en de kleur van de tatoeage zijn bepalend voor het uiteindelijke behandelresultaat. Amateur tatoeages bevatten in de regel minder inkt per oppervlakte-eenheid en de gebruikte inkt is dan meestal plantaardig. Verschillende kleuren moeten vaak op een verschillende wijze worden behandeld en vragen om relatief meer behandelingen dan bijvoorbeeld zwart/blauwe tatoeages.

Voor gericht advies en een behandelplan op maat kunt u een afspraak maken voor een kosteloos en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.

Contact met Derma2care

Wilt u van uw ongewenste tatoeage af? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag van uw ongewenste tatoeage of permanente make-up af!

* Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.