cosmetische tatoeage

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen van een cosmetische tatoeage af. Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun tatoeage willen laten verwijderen. Het meest populair is de verwijdering van tatoeages met de namen van ex- geliefden of herinneringen hieraan.

Het kan ook zijn dat u een tatoeage, die u bijvoorbeeld 15 jaar geleden liet plaatsen, niet meer passend vindt bij de persoon die u nu bent. De tatoeage laten verwijderen door middel van lasertherapie is dan de beste behandelmogelijkheid.

Hoe kan een ongewenste tatoeage behandeld worden?

QS Nd:YAG laser

Button KIEZEN

Het licht van de QS Nd:YAG-Laser wordt door het pigment van een pigmentvlek, tatoeage of permanente make-up geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken.

Wat kunt u verwachten van het resultaat?

Het uiteindelijke resultaat van de laserbehandelingen is van verschillende factoren afhankelijk: de plaats van de tatoeage op het lichaam, is het een professioneel geplaatste tatoeage, de kleur van de inkt en de hoeveelheid die ervan is geïnjecteerd. Een tatoeage kan volledig worden verwijderd, maar in enkele gevallen blijft er nog een lichte waas van inkt zichtbaar op de huid.

Is de behandeling pijnlijk?

Iedere puls van laserlicht die wordt afgegeven aan de tatoeage voelt als een warme speldenprik. Na het geven van de puls is dit gevoel direct verdwenen en voelt de huid wat branderig aan. Omdat de behandeling soms als gevoelig kan worden ervaren, adviseren wij om de verdovende crème Emla te gebruiken bij grote oppervlakken.

Ook kan er tijdens de behandeling gebruik worden gemaakt van luchtkoeling, hierdoor is de behandeling minder gevoelig en goed vol te houden.

Blogs

feiten en fabels over ontharen

Fabels en feiten over ontharen

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Fabels en feiten over ontharen Er zijn vele methoden om van ongewenste haargroei af te komen. Er bestaan ook een hoop fabels over deze ontharingsbehandelingen. Wij hebben de meest voorkomende…
rode wangen

Rode wangen: Welk type je ook hebt, het is te verhelpen

| Blog, Blog - Roodheid | No Comments
Rode wangen: Welk type u ook heeft, het is te verhelpen Gezellige rode wangen van een koude wind, door een onhandige opmerking of een spannende wedstrijd, wanneer je last hebt van chronische roodheid…
beautyweetjes

Maak tijdens het kerstdiner de blits met deze 10 beautyweetjes!

| Blog | No Comments
MAAK TIJDENS HET KERSTDINER DE BLITS MET DEZE 10 BEAUTYWEETJES! Wij als huidtherapeuten zijn regelmatig een vraagbaak voor familie en vrienden tijdens verjaardagen, feestjes of het kerstdiner. Als ter sprake…
Derma2Care