cosmetische tatoeage

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen van een cosmetische tatoeage af. Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun tatoeage willen laten verwijderen. Het meest populair is de verwijdering van tatoeages met de namen van ex- geliefden of herinneringen hieraan.

Het kan ook zijn dat u een tatoeage, die u bijvoorbeeld 15 jaar geleden liet plaatsen, niet meer passend vindt bij de persoon die u nu bent. De tatoeage laten verwijderen door middel van lasertherapie is dan de beste behandelmogelijkheid.

Hoe kan een ongewenste tatoeage behandeld worden?

QS Nd:YAG laser

Button KIEZEN

Het licht van de QS Nd:YAG-Laser wordt door het pigment van een pigmentvlek, tatoeage of permanente make-up geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken.

Wat kunt u verwachten van het resultaat?

Het uiteindelijke resultaat van de laserbehandelingen is van verschillende factoren afhankelijk: de plaats van de tatoeage op het lichaam, is het een professioneel geplaatste tatoeage, de kleur van de inkt en de hoeveelheid die ervan is geïnjecteerd. Een tatoeage kan volledig worden verwijderd, maar in enkele gevallen blijft er nog een lichte waas van inkt zichtbaar op de huid.

Is de behandeling pijnlijk?

Iedere puls van laserlicht die wordt afgegeven aan de tatoeage voelt als een warme speldenprik. Na het geven van de puls is dit gevoel direct verdwenen en voelt de huid wat branderig aan. Omdat de behandeling soms als gevoelig kan worden ervaren, adviseren wij om de verdovende crème Emla te gebruiken bij grote oppervlakken.

Ook kan er tijdens de behandeling gebruik worden gemaakt van luchtkoeling, hierdoor is de behandeling minder gevoelig en goed vol te houden.

Blogs

egale benen

Egale benen? Deze behandelingen maken het waar!

| Blog, Blog - Laser, Blog - ongewenste haren | No Comments
Egale benen? Deze behandelingen maken dit waar! In het voorjaar krijgen wij veel vrouwen op consult met de vraag welke behandelingen geschikt zijn voor het krijgen van egale benen. Wij…
scheren

Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op uw haren?

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op uw haren?  Iedereen herkent het wel: scheren is een makkelijke en snelle oplossing, maar de haren voelen stugger aan en groeien vrij…
co2 laser bij acne

CO2 laser bij acnelittekens

| Blog | No Comments
CO2 LASER BIJ ACNELITTEKENS Het is al vervelend genoeg als u last heeft van acne, laat staan dat er acnelittekens achterblijven. Helaas kan er, theoretisch gezien, na iedere pukkel een…
Derma2Care