Kosteloze huidanalyse met de VisioFace!

Als paramedici vinden wij het erg belangrijk elke cliënt een behandeling op maat te bieden. Essentieel daarbij is om de huidconditie vooraf goed in kaart te brengen om de juiste diagnose te stellen. Een goede huidanalyse is hierbij onmisbaar! Tijdens het consult voeren wij een volledige huidanalyse uit met de VisioFace. De VisioFace 1000 D camera is een speciale camera met iets meer dan 12 megapixels die in staat is om het gelaat tot in detail te fotograferen. Het maakt volledige gezichtsfoto’s in een hoge resolutie met de juiste lichtinval (witte led verlichting) en gelijke houding om verbeteringen tot op detail goed te kunnen vergelijken.

 

Huidanalyse VisioFace

De gezondheid van uw huid in één oogopslag!

Met de VisioFace wordt de gezondheid van uw huid in één oogopslag in kaart gebracht. U krijgt onmiddellijk een beeld van uw huidconditie. Daarbij worden de volgende aspecten gemeten:

  • De rimpeldiepte en omvang
  • Het aantal fijne en grove poriën
  • Kleurverschillen (pigmentvlekken en roodheid)
  • UV schade (zonschade en voortijdige huidveroudering)

Hoe gaat een huidanalyse met de VisioFace in zijn werk?

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult met één van onze gespecialiseerde huidtherapeuten worden uw wensen en behoeften uitgebreid besproken. Met de VisioFace worden drie gezichtsfoto’s gemaakt zodat wij een goede beginwaarde hebben en de voortgang van het behandeltraject in kaart kunnen brengen. Aan de hand van de uitkomsten van de individuele huidanalyse wordt samen met u een passend behandelplan opgesteld.  Tijdens en na het behandeltraject worden opnieuw foto’s gemaakt die naast elkaar worden vergeleken. Op deze wijze kunnen wij altijd gericht en doeltreffend te werk gaan en samen met u streven naar de beste behandelresultaten.

Door het gebruik van wetenschappelijke huidmetingen zijn we in staat om altijd op een betrouwbaar en professioneel advies te geven!

Contact met Derma2care

Wilt u meer informatie over de VisioFace of wilt u een afspraak maken voor een complete huidanalyse? Neem dan contact met ons. Wij brengen uw huidconditie graag in beeld!