Huidtherapie knop

Laserbehandelingen knop

Vetbevriezing knop

Huidproblemen knop

20% KORTING OP DE 3 STEP STIMULATOR PEEL

Heeft u last van pigmentvlekken die na de zomer zijn blijven zitten? Zo zien wij bijvoorbeeld vaak dat cliënten zich ergeren aan de donkere pigmentvlekjes op de bovenlip. De 3 Step Stimulator Peel zorgt in één keer voor een fantastische pigmentafname.
Ga naar de aanbieding!

Tatoeage laten verwijderen

By Homepage - Hot Topic No Comments
Derma2Care Hot topic

Tatoeage laten verwijderen.

Het laten zetten van tatoeages is de laatste jaren steeds populairder geworden. Bij het plaatsen van een tatoeage worden er met naalden kleine inktdeeltjes onder de huid gebracht. Wanneer u vindt dat uw tatoeage niet meer past bij de persoon die u nu bent of de levensfase waarin u zit, kan het behoorlijk storend zijn.
icon-arrow-circle-o-right Lees meer

Evelien van der Heijden

Het verhaal van huidtherapeut:

By Homepage - Expertise No Comments

Het verhaal van huidtherapeut: Evelien van der Heijden.

Waarom ben je huidtherapeut geworden? ‘Iets met mensen’ en ‘iets in de zorg’, dat was hetgeen wat ik wilde na het behalen van mij VWO diploma. Ik kwam bij de studie Huidtherapie terecht, wat voor mij nog vrij onbekend was. Het is mooi om te zien hoe erg dit vak in ontwikkeling is en wat voor mogelijkheden er tegenwoordig zijn om huidproblemen te verbeteren of te verhelpen. Daar worden mijn cliënten blij van, maar ik ook zeker!
icon-arrow-circle-o-right Lees het hele verhaal van Evelien

derma2care

Product

By Huidcreme, Product No Comments
Shop button

Zelfbruinende druppels

Tijdens de herfst brengen mensen vaak een bezoekje aan de zonnebank. Wij raden dit sterk af omdat uw huid hiermee ernstig beschadigd. Wilt u toch een mooie, gezonde teint op uw gezicht? Gebruik dan de Perle de Soleil Tanning Drups van MARC INBANE.
Lees meer

Door de behandelingen van Derma2Care is mijn huid mooier en egaler dan ooit!

Suzanne, 39 jaar

Al mijn pukkeltjes zijn verdwenen als sneeuw voor de zon.

Marc, 23 jaar

Permanente rugontharing met laser.

De populairste behandeling bij Derma2Care voor mannen is laserontharing. En dan met name om storende beharing op de rug, schouders en de borst permanent te verwijderen. Storende beharing kan, naast dat het cosmetisch storend is, ook zorgen voor irritatie van de huid. Denk bijvoorbeeld aan ingegroeide haren in de baardstreek.  Lees hier hoe wij ongewenste haren behandelen.

Acne behandeling:
uw huid zichtbaar rustiger en egaler.

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. De huid bevat op elke vierkante centimeter ongeveer vijftien talgklieren, die ervoor zorgen dat de huid soepel blijft. De talgklieren monden uit in haarzakjes. Als de opening van het haarzakje verstopt raakt, ontstaat er acne. Er ontstaan daarom mee-eters en puistjes op plekken waar zich veel talgklieren bevinden. Als de acne niet tijdig en kundig behandeld wordt, kunnen er acnelittekens ontstaan.  Lees hier hoe wij acne behandelen.

Verlies vet zónder een operatie te ondergaan.

Stoort u zich aan lichaamsvet dat u met sporten of diëten niet weg krijgt? Dan biedt cryolipolyse, ook wel vetbevriezing genoemd, de oplossing! Vetbevriezing is een methode waarbij lokaal lichaamsvet wordt verwijderd door middel van bevriezing.  Lees hier hoe wij vet behandelen.

Lekker in je vel met
een gezonde huid.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend
en gratis consult met een huidtherapeut.


IK WIL GRAAG DE DERMA2CARE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

IK GEEF TOESTEMMING VOOR HET VERWERKEN VAN MIJN GEGEVENS*

IK GA AKKOORD MET DE PRIVACY VERKLARING VAN DERMA2CARE*Bekijk hier uw dichtstbijzijnde Derma2Care vestiging.

ZOEK EEN VESTIGING
Vestigingen Derma2Care
Derma2Care