ANTI-AGING TREATMENT

Voor de allermooiste versie van uw huid! Al rond het 25e levensjaar begint de huid te verouderen en worden rimpels, verslapping en vlekjes geleidelijk zichtbaar. U kunt dan ook niet vroeg genoeg beginnen met huidverbetering. Onze Anti-Aging Treatment is uniek omdat deze alle aspecten van huidveroudering aanpakt en tegelijkertijd de natuurlijke huidvernieuwing stimuleert.  Ga naar de behandeling!

Permanente rugontharing met laser.

De populairste behandeling bij Derma2Care voor mannen is laserontharing. En dan met name om storende beharing op de rug, schouders en de borst permanent te verwijderen. Storende beharing kan, naast dat het cosmetisch storend is, ook zorgen voor irritatie van de huid. Denk bijvoorbeeld aan ingegroeide haren in de baardstreek.  Lees hier hoe wij ongewenste haren behandelen.

Acne behandeling:
uw huid zichtbaar rustiger en egaler.

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. De huid bevat op elke vierkante centimeter ongeveer vijftien talgklieren, die ervoor zorgen dat de huid soepel blijft. De talgklieren monden uit in haarzakjes. Als de opening van het haarzakje verstopt raakt, ontstaat er acne. Er ontstaan daarom mee-eters en puistjes op plekken waar zich veel talgklieren bevinden. Als de acne niet tijdig en kundig behandeld wordt, kunnen er acnelittekens ontstaan.  Lees hier hoe wij acne behandelen.

Lekker in je vel met
een gezonde huid.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend
en gratis consult met een huidtherapeut.


IK WIL GRAAG DE DERMA2CARE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

IK GEEF TOESTEMMING VOOR HET VERWERKEN VAN MIJN GEGEVENS*

IK GA AKKOORD MET DE PRIVACY VERKLARING VAN DERMA2CARE*