Vet bevriezing: Verwijder uw vet permanent!

Stoort u zich aan lichaamsvet dat u met sporten of diëten niet weg krijgt? Dan biedt cryolipolyse, ook wel vet bevriezing genoemd, de oplossing! Tijdens deze behandeling wordt het lichaamsvet bevroren en op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. De behandeling kan worden ingezet voor overtollig vet bij de buik, benen, lovehandles, billen, rug en armen. Na slechts 1 behandeling kan cryolipolyse al zorgen voor een vetreductie van 5 cm.* In de maand mei krijgt u 10% korting op vetbevriezing!

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Hoe werkt cryolipolyse met de CLATUU?

Cryolipolyse is een methode om zowel bij mannen als vrouwen lokaal lichaamsvet te verwijderen door middel van vet bevriezing. De applicator van het cryolipolyse apparaat wordt op de probleemzone (zoals de lovehandles, buik, rug, bovenarmen, benen of dijen) geplaatst en koelt de vetcellen af tot -9 °C. De bevroren en kapotte vetcellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd.

Het resultaat van vet bevriezing met cryolipolyse

Met Cryolipolyse kunnen specifieke probleemzones worden aangepakt door middel van vet bevriezing. Cryolipolyse is dus geen methode om af te vallen, maar om het lichaam te ‘shapen’ en om plaatselijke vetophopingen te verminderen. Er is maar één behandeling nodig om maar liefst 5 cm aan vet te verliezen.* Wel geldt dat hoe meer vet u heeft, hoe meer vet er met één behandeling verwijderd zal worden.

Na ongeveer een maand begint het resultaat van de behandeling zichtbaar te worden en na twee maanden is het optimale behandelresultaat bereikt. Daarnaast is het zeker aan te raden om een gezond dieet aan te houden en voldoende te blijven bewegen om het resultaat te behouden.

U mag meerdere lichaamszones laten behandelen in korte tijd, maar wij raden niet aan om dezelfde lichaamszone te snel opnieuw te behandelen, omdat het lichaam tijd nodig heeft om de vetcellen af te voeren. Wij adviseren om na 8 weken een eventuele tweede behandeling te ondergaan, om de resultaten verder te verbeteren.

Het doel van de behandeling van de Clatuu is het shapen van de vorm van het lichaam, maar in een volledig niet-invasieve manier in vergelijking met liposuctie.*

Wat kan ik verwachten van de behavetbevriezingndeling?

Nadat uw wensen en behoeften samen met onze huidtherapeut zijn besproken nemen wij de behandeling uitgebreid met u door. Tijdens de behandeling worden er gelpads op uw lichaam geplaatst, waarop de behandelkoppen vastgemaakt worden. Deze behandelkoppen vormen een vacuüm op het lichaamsvet, dat vervolgens naar -9 graden wordt gebracht. Als het koelen begint zult u de eerste paar minuten een bepaalde mate van druk en kou ervaren die als onprettig kan worden ervaren. Dit zal na een aantal minuten afnemen doordat de kou als verdovend werkt. Als afleiding lezen of kijken mensen tv tijdens de behandeling.

De huid van de behandelde lichaamszone is direct na de behandeling rood en voelt koud aan. In sommige gevallen kunnen ook wat gesprongen bloedvaatjes zichtbaar zijn. Bij de meeste mensen trekken de huidreacties binnen een paar uur weg. Indien de huid wat blauwe plekken vertoont kan dit een week zichtbaar zijn.

Omdat er geen herstelperiode is kunt u uw dagelijkse bezigheden direct na de behandeling hervatten. Belangrijk is wel om de dag van de behandeling geen alcohol te drinken, voldoende water te drinken en binnen 48 uur minimaal een halfuur te sporten of wandelen. Dit stimuleert de natuurlijke afbraak van de vetcellen.

 

Contact met Derma2Care

Wilt u meer weten over vet bevriezing met cryolipolyse of huidtherapie in het algemeen neem dan contact met ons. Wij helpen u graag van hardnekkige vetophopingen af! Wilt u online nog meer over de behandeling lezen, lees dan ons blog die gaat over vet bevriezing!

Veel gestelde vragen over Vetbevriezing

Hoe werkt het?

Ieder lichaam bevat een bepaald aantal vetcellen, die na het doorstaan van de puberteit niet meer worden aangemaakt. Het aantal vetcellen neemt nooit toe in hoeveelheid, enkel nemen deze vetcellen toe in grootte. Als men aankomt groeit de vetcel van omvang, als men afvalt neemt het volume van de vetcel af. Vanaf drie weken tot drie maanden na de behandeling is een afname van de vetophoping zichtbaar.

Bij Clatuu Cryolipolyse worden de vetcellen doeltreffend verwijderd door middel van bevriezing. De bevroren en kapotte vetcellen worden op een natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Het is ideaal voor mensen die lokale hardnekkige vetophopingen hebben zoals bijvoorbeeld de onderbuik, dijen, lovehandles, uitstulpingen bij de BH, rug en bovenarmen.

Is het op lange termijn veilig?

Onderzoek heeft uitgewezen dat vetcellen veel gevoeliger zijn voor kou dan het omliggend weefsel. Door dit selectieve effect op de vetcel worden enkel de vetcellen afgebroken en blijft de rest van de huid, spieren en zenuwen intact.

Waarom de Clatuu Cryolipolyse?

De Clatuu Cryolipolyse is het meest geavanceerde apparaat op het gebied van cryolipolyse. Het is een niet invasieve behandeltechniek voor plaatselijke reductie van vetcellen door koeling. Cryolipolyse induceert apoptose enkel in de vetcellen, zodoende de vetlaag geleidelijk te reduceren, zonder daarbij het omliggende weefsel te beschadigen. 

Tevens heeft de Clatuu een uniek effectief 360 graden koelende techniek ontwikkeld. De reikwijdte tijdens de behandeling is hierdoor groter dan bij andere apparatuur. (Apoptose is het natuurlijke proces dat leidt tot het afsterven van cellen die een afwijking vertonen en daardoor niet (meer) goed functioneren).

Kan het weer terugkomen?

De vetcellen die behandeld zijn worden afgebroken en afgevoerd door het lichaam. Deze cellen verdwijnen en worden niet meer opnieuw aangemaakt. Het is mogelijk om weer aan te komen, echter is de behandelde zone geen voorkeurslocatie meer voor vetopslag. Uiteraard is het advies om altijd veel te blijven bewegen en een gezonde leefstijl na te streven, maar het is niet nodig om buitengewoon veel te sporten of te lijnen om het behaalde resultaat te behouden.

Wat zijn de kosten?

Zie de prijslijst op de website. https://derma2care.nl/tarieven/