Bindweefselmassage voor het verbeteren van de huidconditie

Bindweefselmassage voor het gezicht is een onmisbaar element als het gaat om het verbeteren van de huidconditie. Het is een zeer effectieve methode om de huid te laten stralen, te verstrakken en rimpelvrij te houden. Voor de cliënt is er een duidelijk voelbaar verschil van voor en na behandeling.*

De bindweefsellaag van de huid bevat onder meer collageen. Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen af en vertraagt de stofwisseling. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren waardoor de huid een vale teint krijgt, verslapt raakt en rimpels zichtbaar worden.

Hoe werkt bindweefselmassage?

De massage stimuleert de huiddoorbloeding, zorgt voor reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen. Verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren. De huid wordt gelift en krijgt een stralende teint.*

Wat kan de bindweefselmassage voor uw huid betekenen?

  • Vermindering van lijntjes, rimpels en littekens
  • Verbeteren van de huidconditie en huidweerstand
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Verbeteren van de huidstructuur en huidteint
  • Stimulatie van collageenaanmaak
  • Detoxen van de huid
  • Voorafgaand aan het gebruik van botox of fillers zodat de producten beter worden opgenomen

Bindweefselmassage kan het best worden toegepast in kuurverband. Voor een optimaal resultaat adviseren wij 5 behandelingen met een tussenpoos van 1 week.

Contact

Wilt u meer weten over bindweefselmassage? Neem dan contact met ons op of lees ons blog waarin in meer detail wordt uitgelegd hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Tarieven bindweefselmassage

Vanaf € 51

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend. 

Bindweefselmassage met cupping