tixel

Veel mensen zijn geïnteresseerd in een ooglift maar vinden het idee dat er gesneden wordt in de huid niet fijn. Voor deze groep mensen is een behandeling met de Tixel de juiste keuze. Met de Tixel behandeling krijg je namelijk een ooglidcorrectie zonder in de huid te snijden.

Ben je geïnteresseerd in een ooglift met de Tixel? De behandeling is voor elk huidtype geschikt dus je bent welkom voor een kosteloos consult en indien gewenst direct voor een eerste behandeling. Je kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

Heb je interesse in een ooglift? In de maand augustus hebben we een leuke aanbieding voor deze behandeling. Ga naar de aanbieding

Kosteloos consult

met één van onze huidtherapeuten

Ooglift met de Tixel

Er wordt met de Tixel gebruikt gemaakt van thermomeganische ablatieve (TMA), hierdoor wordt de huid een fractie van een seconde verhit. Door middel van deze warmte wordt de huid op gecontroleerde manier ‘verwond’, deze verwonding bestaat uit minuscule, steriele gaatjes in de huid.

De genezing van deze gaatjes zal verlopen via het natuurlijke wondgenezingsproces, er worden collageen- en elastinevezels geproduceerd en geherstructureerd, hierdoor verbetert de algehele huidconditie. De huid zal verstrakken en verstevigen, de huidstructuur verbetert en fijne lijntjes worden geminimaliseerd.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Na ongeveer een week is de huid hersteld. De Tixel verbetert fijne lijntjes, huidverslapping en kraaienpootjes. Deze behandeling is perfect voor een ooglidcorrectie zonder snijden.

Tot 6 maanden na de laatste behandeling is de productie van collageen- en elastinevezels nog actief waardoor de huid blijft verbeteren. Na deze 6 maanden stabiliseert het resultaat. Wij adviseren onderhoudsmatig behandeling te ondergaan om het resultaat van de behandelingen te onderhouden.

Wat is het verschil tussen een ooglift en een ooglidcorrectie?

Huidreactie na een ooglift

Wat is het verschil tussen een ooglift en een ooglidcorrectie?

Perfect Eyes Treatment

De Perfect Eyes Treatment is hét veilige alternatief voor een ooglidcorrectie. In plaats van een operatieve ingreep maken we gebruik van de laatste Tixel warmte technologie en sluiten we de behandeling af met een heerlijke facial om je huid in zijn geheel een zomer boost te geven. Wij raden je aan om deze behandeling 4 keer te ondergaan om het gewenste resultaat te behalen.

In augustus krijg je 4 Perfect Eyes Treatments van EUR 1.116,- voor EUR 780,-. Je ontvangt hiermee dus 30% korting!

Ervaring

“Fantastisch!” Ik ben zo blij dat ik eindelijk de stap heb gezet om iets aan mijn oogleden te doen. Ik heb een gevoelige huid waardoor ik weinig behandelingen durf te ondergaan, laat staan dat ze in mijn huid gaan snijden. Voor mij werkt deze methode perfect.”

Contact

Als je benieuwd bent geworden of een ooglidcorrectie zonder snijden (met de Tixel) iets voor je is, ben je altijd welkom voor een kosteloos consult. Je kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 088 224 03 00.

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult krijg je meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij je huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast het behandelen van de oogleden bieden wij nog meer behandelingen aan. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht om je gezicht te laten ontharen middels laser, een peeling, microdermabrasie én het behandelen van couperose.

Veel gestelde vragen over een ooglidcorrectie zonder snijden

Wordt mijn behandeling vergoed?

Een ooglidcorrectie met de Tixel wordt niet vergoed. Je vindt al onze tarieven op deze pagina.

Hoe lang duurt de Tixel behandeling?

Als je de boven en onder oogleden laat behandelen ben je ongeveer een half uur onder behandeling. De kosten van de behandelingen vind je op onze tarievenpagina.

Is de Tixel behandeling pijnlijk?

De behandeling is gevoelig maar goed vol te houden. Omdat de behandeling ongeveer een half uur duurt is het voor iedereen goed vol te houden.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling is de behandelde huid rood en kan er lichte zwelling ontstaan, deze huidreactie houdt enkele uren tot 1-2 dagen aan. Na 2-4 dagen kan de huid bruine, droge schilfering van miniscule stipjes in het rasterpatroon van de Tixel vertonen. Het genezen gaat gepaard met lichte schilfering, binnen 7 dagen is de huid volledig hersteld.

Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Vraag je huidtherapeut om advies.

Welke huidverzorging moet ik gebruiken na de behandeling?

U kunt na de behandeling Lycogel op de huid aanbrengen. Dit is een camouflage crème die zorgt dat de huid sneller herstelt. Daarnaast is het fijn om na de behandeling Cicaplast te gebruiken van La Roche Posay. U kunt dit na de behandeling bij ons in de kliniek kopen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Na één behandeling is er al verbetering zichtbaar zijn. Gemiddeld adviseren wij 3 tot 4 behandelingen voor het meest optimale resultaat.

Worden met de ooglidcorrectie ook de kraaienpootjes meegenomen?

Jazeker. We werken ruim rondom de ogen waardoor de fijne lijntjes rondom de ogen, waar de kraaienpootjes ook bij horen, ook worden meegenomen.

Blogs

Zwangerschap en laserontharing

De 3 meest gestelde vragen over laserontharing en een zwangerschap

| Blog | No Comments
De 3 meest gestelde vragen over laserontharing en een zwangerschap Op het moment dat je weet dat je zwanger bent, moet je rekening houden met de welbekende leefstijlregels rondom roken,…
wallen

5 tips om uw wallen en donkere kringen weg te werken!

| Blog | No Comments
5 tips om uw wallen en donkere kringen weg te werken! "Gaat het wel goed met je?" "Heb je lekker geslapen?" Vragen waar mensen met wallen letterlijk moe van worden.…
egale benen

Egale benen? Deze behandelingen maken het waar!

| Blog, Blog - Laser, Blog - ongewenste haren | No Comments
Egale benen? Deze behandelingen maken dit waar! In het voorjaar krijgen wij veel vrouwen op consult met de vraag welke behandelingen geschikt zijn voor het krijgen van egale benen. Wij…
Derma2Care