Natural Glow Treatment
DIRECT OP JE ALLERBEST!

Voor een behandeling waar je direct een stralende huid van krijgt met een huidverjongend effect, ook op de langer termijn, adviseren wij de Natural Glow Treatment! Omdat de huid geen hersteltijd nodig heeft, is deze behandeling niet alleen populair bij bekende mensen en bruiden, maar ook bij mensen met een drukke baan.

De behandeling zorgt direct voor een egale, frisse huid met een gezonde glow en verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en oneffenheden.

Natural Glow Treatment

Hoe gaat de Natural Glow Treatment in zijn werk?

De Natural Glow Treatment bestaat uit een combinatie van bindweefselmassage, peeling en een milde laserbehandeling in één behandeling. We starten met een krachtige manuele massage van het onderhuids bindweefsel die de celdeling en doorbloeding stimuleert.

Vervolgens krijgt u een milde peeling op basis van melkzuur om de huid te hydrateren. Tot slot volgt er een milde laserbehandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Fijne lijntjes en grove poriën verminderen en de behandelresultaten blijven langer zichtbaar.

Enzymatic Peel van ZO Skin Health

Voor een langer behoud van het resultaat en voor onderhoud van uw huid kunt u thuis deze peeling gebruiken, die ongelijkmatige, ruwe huidtexturen gladder maakt en een doffe huid weer laat glanzen. U kunt het product hier bestellen.

Blogs

Huidverzorging

Huidverzorging voor thuis in 5 simpele stappen

| Blog | No Comments
Huidverzorging voor thuis in 5 simpele stappen Om de verspreiding van COVID-19 te verminderen is het stil in Nederland. Scholen, uitgaansgelegenheden en klinieken zoals Derma2Care hebben momenteel de deuren gesloten.…
pukkel

Laat je date niet verpesten door een pukkel!

| Blog, Blog - Acne | No Comments
LAAT JE DATE NIET VERPESTEN DOOR EEN PUKKEL! Dat zul je nét zien, op het moment dat je je eerste date hebt, voel je dat er onderhuids een pukkel begint…
huidberscherming tijdens wintersport

Huidbescherming tijdens wintersport

| Blog | No Comments
HUIDBESCHERMING TIJDENS WINTERSPORT! Wie denkt dat de huid alleen door de zomerzon schade op kan lopen, heeft het mis. Juist de winterzon is fel en daarom gevaarlijk. Niet alleen tijdens…
Derma2Care