Natural Glow Treatment
DIRECT OP JE ALLERBEST!

Voor een behandeling waar je direct een stralende huid van krijgt met een huidverjongend effect, ook op de langer termijn, adviseren wij de Natural Glow Treatment! Deze behandeling is populair bij bekende mensen en bruiden, maar ook bij mensen met een drukke baan, omdat de huid geen hersteltijd nodig heeft.

De behandeling zorgt direct voor een egale, frisse huid met een gezonde glow en verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en oneffenheden.

Natural Glow Treatment

Hoe gaat de Natural Glow Treatment in zijn werk?

De Natural Glow Treatment bestaat uit een combinatie van bindweefsel– massage, peeling en een milde laserbehandeling in één behandeling. We starten met een krachtige manuele massage van het onderhuids bindweefsel die de celdeling en doorbloeding stimuleert.

Vervolgens krijgt u een milde peeling op basis van melkzuur om de huid te hydrateren. Tot slot volgt er een milde laserbehandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Fijne lijntjes en grove poriën verminderen en de behandelresultaten blijven langer zichtbaar.

Enzymatic Peel van ZO Skin Health

Voor een langer behoud van het resultaat en voor onderhoud van uw huid kunt u thuis deze peeling gebruiken, die ongelijkmatige, ruwe huidtexturen gladder maakt en een doffe huid weer laat glanzen. U kunt het product hier bestellen.

Blogs

pukkel

Waarom krijg ik meer pukkels in de herfst?

| Blog | No Comments
WAAROM KRIJG IK MEER PUKKELS IN DE HERFST? De hele zomer heeft u bijna of geen last gehad van pukkels, maar nu het langzaam minder zonnig begint te worden, wordt…
dermaquest

Is een chemische peeling echt zo ‘chemisch’?

| Blog, Blog - Peeling | No Comments
Is een chemische peeling echt zo 'chemisch'? Het antwoord is ´nee´. Als huidtherapeuten krijgen wij regelmatig de vraag of chemische peelings wel goed zijn voor de huid. “Iets chemisch op…
rode huid

Hoe kom ik aan zo’n rode huid?

| Blog, Blog - Roodheid | No Comments
Hoe kom ik aan zo'n rode huid? Heeft u last van een rode huid? Dan gaat u zich hier in het najaar waarschijnlijk extra aan storen. Dit komt omdat de…
Derma2Care