Natural Glow Treatment
DIRECT OP JE ALLERBEST!

Voor een behandeling waar je direct een stralende huid van krijgt met een huidverjongend effect, ook op de langer termijn, adviseren wij de Natural Glow Treatment! Omdat de huid geen hersteltijd nodig heeft, is deze behandeling niet alleen populair bij bekende mensen en bruiden, maar ook bij mensen met een drukke baan.

De behandeling zorgt direct voor een egale, frisse huid met een gezonde glow en verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en oneffenheden.

Natural Glow Treatment

Hoe gaat de Natural Glow Treatment in zijn werk?

De Natural Glow Treatment bestaat uit een combinatie van bindweefselmassage, peeling en een milde laserbehandeling in één behandeling. We starten met een krachtige manuele massage van het onderhuids bindweefsel die de celdeling en doorbloeding stimuleert.

Vervolgens krijgt u een milde peeling op basis van melkzuur om de huid te hydrateren. Tot slot volgt er een milde laserbehandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Fijne lijntjes en grove poriën verminderen en de behandelresultaten blijven langer zichtbaar.

Enzymatic Peel van ZO Skin Health

Voor een langer behoud van het resultaat en voor onderhoud van uw huid kunt u thuis deze peeling gebruiken, die ongelijkmatige, ruwe huidtexturen gladder maakt en een doffe huid weer laat glanzen. U kunt het product hier bestellen.

Blogs

co2 laser bij acne

CO2 laser bij acnelittekens

| Blog | No Comments
CO2 LASER BIJ ACNELITTEKENS Het is al vervelend genoeg als u last heeft van acne, laat staan dat er acnelittekens achterblijven. Helaas kan er, theoretisch gezien, na iedere pukkel een…
rimpels verminderen met de co2 laser

Rimpels verminderen met de CO2 laser

| Blog, Blog - Laser, Blog - Rimpels | No Comments
Rimpels verminderen met de CO2 laser De CO2 laser is de meest effectieve laser op gebied van huidverbetering. Rimpels, littekens, een onregelmatige huidstructuur en pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden met…
beginnende huidveroudering

Interview over beginnende huidveroudering

| Blog | No Comments
Huidtherapeuten Denise en Sophie interviewen elkaar over beginnende huidveroudering Denise (links) en Sophie (rechts) zijn beide werkzaam als huidtherapeute bij Derma2Care. Tijdens dit interview hebben wij gevraagd naar hun visie…
Derma2Care