huiverjonging

Huidverjonging is een populair onderwerp omdat een strakke, egale huid nou eenmaal jonger oogt dan een huid met zichtbare rimpels en pigment. Tegenwoordig zijn er veel behandelingen voor huidverjonging zonder operatie, zoals anti-rimpel gezichtsbehandelingen. De behandelingen bij Derma2Care zijn uniek omdat ze de huid egaliseren én strakker maken.

Je bent altijd welkom voor een kosteloos consult. Wij kijken dan samen of een behandeling voor huidverjonging geschikt is voor je huid. Je kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

Verouderingsproces van de huid

Huidveroudering is een geleidelijk proces, waarvan maar weinig mensen weten dat dit al vanaf je 25ste levensjaar start. Vanaf dat moment wordt de afbraak van collageen- en elastinevezels namelijk groter dan de aanmaak ervan, waardoor het volume en de elasticiteit van onze huid afneemt en we langzaam verouderen. Nu zullen we, als gevolg daarvan, niet direct rimpels zien verschijnen, maar heel geleidelijk worden wel de eerste kraaienpootjes en fijne lijntjes zichtbaar.

Waardoor oogt huid verouderd?

De meest bekende vormen van huidveroudering zijn rimpels en huidverslapping. Maar er zijn veel meer factoren die onze huid ouder laten ogen.

  • Pigmentvlekken worden ook wel de nieuwe rimpels genoemd. Doordat de huid niet egaal van kleur is, oogt de huid verouderd. Een egale huid daarentegen wordt veelal gezien als een jonge huid.
  • Roodheid zoals bijvoorbeeld couperose zorgt ook voor een niet egale huidskleur en oogt hierdoor verouderd.
  • Grove poriën. Als de huid verouderd, worden grove poriën meer zichtbaar. Het verlies van collageen zorgt voor volumeverlies en verslapping, waardoor er meer rek op de poriën komt. Hierdoor zakken de poriën en worden ze meer zichtbaar.
  • Doffe huidEen doffe en matte huid oogt meer verouderd dan een glanzende en stralende huid. Vermoeidheid of een ongezonde leefstijl wordt vaak ook geassocieerd met een doffe huid.

Huidverjonging bij Derma2Care: de behandelingen

De onderstaande behandelingen zijn op volgorde van intensiteit beschreven en kunnen allemaal bij Derma2Care uitgevoerd worden.

Facial

Tijdens een gezichtsbehandeling krijgt je gezicht alle aandacht en zal de uitgebreide verzorging je huid herstellen en weer in balans brengen. Na een behandeling zal je gezichtshuid zacht en gezond aanvoelen en ben je weer ontspannen en opgeladen. Wij werken met de producten van ZO Skin Health. Bij Derma2Care kun je een keus maken uit drie verschillende facials, ieder met een eigen doel.

Bindweefselmassage

Geef je huid op een natuurlijke manier een boost met bindweefselmassage. Tijdens een manuele bindweefselmassage bij Derma2Care stimuleren de therapeuten alléén de diepere huidlaag om zich te verstevigen. Je huid wordt gelift en u krijgt een stralende teint.

Peeling

Met een peeling worden oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, pukkels en acne en rimpels verminderd. Deze chemische peelings zijn geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden. Wij hebben een groot aanbod aan peelings waardoor deze ook verschillen in intensiteit.

Dermapen

Rimpels en fijne lijntjes zijn de meest bekende vormen van huidveroudering. Echter, grove poriën, een doffe huid en huidverslapping kunnen onze huid ook ouder doen lijken. De Dermapen wordt veelal ingezet voor de behandeling van fijne lijntjes, rimpels, grove poriën en een doffe huid.

De Natural Glow Treatment

Deze behandeling bestaat uit een combinatie van een peeling en een fractionele laserbehandeling. De combinatie van beide zorgt voor een betere opname van de actieve bestanddelen in de peeling, maar ook voor een betere opname van het laserlicht in de huid, waardoor een optimaal resultaat wordt behaald. Deze behandeling zorgt ervoor dat je weinig tot geen hersteltijd nodig heeft.

De Perfect Eyes Treatment

Deze behandeling bestaat uit een Tixel behandeling in combinatie met de Total Eye Restore Pads. De Tixel is géén laserbehandeling waardoor deze de gehele huid rond en óp de ogen intensief kan behandelen. Om de huid te kalmeren en verzorgen worden er na de behandeling Total Eye Restore Pads op de huid aangebracht.

Tixel 

Er wordt met de Tixel gebruikt gemaakt van thermomeganische ablatieve (TMA), hierdoor wordt de huid een fractie van een seconde verhit. Door middel van deze warmte wordt de huid op gecontroleerde manier ‘verwond’, deze verwonding bestaat uit minuscule, steriele gaatjes in de huid.

De genezing van deze gaatjes zal verlopen via het natuurlijke wondgenezingsproces, er worden collageen- en elastinevezels geproduceerd en geherstructureerd, hierdoor verbetert de algehele huidconditie. De huid zal verstrakken en verstevigen, de huidstructuur verbetert en fijne lijntjes worden geminimaliseerd.

Erbium lasers

Wij beschikken over beide Erbium lasers; de Erbium:Glass laser en de Erbium:YAG laser. Beide lasers kunnen voor een doffe huid, pigment, littekens en rimpels worden ingezet, welke voor je huid het meest geschikt is bepaald de huidtherapeut. De Erbium:Glass laser kan ook nog specifiek ingezet worden om striae te behandelen en de Erbium:YAG laser is voor huidonregelmatigheden meer geschikt.

CO2 laser

De CO2 laser is de meest effectieve laser op gebied van huidverbetering. Rimpels, littekens, een onregelmatige huidstructuur en pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden met deze laser. Wij merken bij Derma2Care dat de huidverjongende laserbehandelingen sterk toenemen. Dit komt omdat steeds meer mensen de huid zelf aan het werk willen zetten, wat gebeurt met laser, in plaats van dat er iets wordt geïnjecteerd zoals bij botox of fillers. Rimpels verminderen met de CO2 laser is onze meest populaire en effectieve behandeling op het gebied van huidverjonging.

Maak een afspraak

met één van onze huidtherapeuten

Voor en na foto’s behandeling

co2 laser

Tips voor natuurlijke huidverjonging van je gezicht

Gelukkig kun je zelf ook voldoende doen om uw huid jong te houden. De tips die wij geven ondersteunen bovendien onze behandelingen voor huidverjonging.

  • Eet voldoende anti-oxidanten in de vorm van gekleurde groenten en fruit
  • Drink voldoende water
  • Zorg voor voldoende lichaamsbeweging, waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt en afvalstoffen worden afgevoerd
  • Gebruik goede huidverzorgingsproducten
  • Vermijd onbeschermd contact met de felle zon, shop suncare in onze webshop!

Ervaring

“Super persoonlijke behandeling!” Elke keer als ik bij Derma2Care ben, voelt het heel vertrouwd. Ik voel me gehoord en ik word persoonlijk geholpen. De specialistes denken mee met hoe ze de behandeling met zo min mogelijk pijn kunnen voltooien en kletsen gezellig door. Professioneel en persoonlijk!

Contact

Ben je benieuwd of een van de behandelingen voor huidverjonging geschikt is voor jouw huid? Je kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 0882240300.

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult krijg  je meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij je huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

Derma2Care heeft 12 locaties verspreid over West en Midden Nederland waar je terecht kunt voor een behandeling voor huidverjonging, waaronder Amsterdam, Bussum, Haarlem en Utrecht.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast onze vele behandelingen voor huidverjonging, kun je ook bij ons terecht om kleine spataderen te verwijderen, voor laserontharing, én het behandelen van huidaandoeningen. Derma2Care is specialist op het gebied van verschillende soorten laserbehandelingen. Een laserbehandeling kan zowel cosmetisch als medisch worden ingezet.

Veel gestelde vragen over huidverjonging

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of een behandeling voor huidverjonging wordt vergoed. Meestal is dit wel het geval wanneer je een aanvullend pakket heeft binnen uw zorgverzekering. Je kunt contact opnemen met je zorgverzekeraar om te informeren naar de exacte vergoeding. Bekijk hier onze tarieven.

Hoe kan ik mij voorbereiden op de nazorg?

Tijdens het kosteloos consult stellen de huidtherapeuten van Derma2Care een behandelplan op maat voor je op. Tijdens dit consult wordt tevens aandacht besteed aan de specifieke voor en nazorg maatregelen die je kan treffen.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Dit verschilt per type behandeling. De huidtherapeuten van Derma2Care informeren je hierover tijdens een kosteloos consult.

Is de behandeling pijnlijk?

Dit verschilt per type behandeling. Zo is een laserbehandeling gevoelig, maar doorgaans goed te verdragen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Dit verschilt per type behandeling en het aantal mogelijke vervolgbehandelingen voor het gewenste resultaat. Tijdens het eerste kosteloze consult, stelt de huidtherapeut een behandelplan op maat voor je op.

Blogs

laser of IPL ontharen

Wat is beter: laser of IPL ontharen?

| Blog | No Comments
WAT IS BETER: LASER OF IPL ONTHAREN? De langverwachte lente staat weer voor de deur. De periode van dikke winterjassen en thuis cocoonen zit er bijna op. We trekken massaal…
verschil tussen laser en ipl

Wat is het verschil tussen laser en IPL?

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Wat is het verschil tussen laser en IPL? Wanneer ongewenste haargroei wordt behandeld, behoren IPL en laser tot de behandelmogelijkheden.  Maar wanneer kiezen wij voor de IPL of juist voor…
cryolipolyse

Cryolipolyse: Het bevriezen van vetcellen

| Blog | No Comments
CRYOLIPOLYSE: HET BEVRIEZEN VAN VETCELLEN Cryolipolyse (vetbevriezing) is een behandeling die momenteel ontzettend populair is. Dit komt omdat we steeds bewuster en gezonder leven en hierbij een strak lichaam gewenst…
Derma2Care