Anti-Aging Treatment
BLIJF ZO JONG ALS JE JE VOELT!

Al rond het 25ste levensjaar begint de huid te verouderen en worden rimpels, huidverslapping en vlekjes geleidelijk zichtbaar. U kunt dan ook niet vroeg genoeg beginnen met huidverbeterende behandelingen. Onze Anti-Aging Treatment is uniek omdat deze alle aspecten van huidveroudering aanpakt en tegelijkertijd de natuurlijke huidvernieuwing stimuleert.

Als u nu start met de behandeling, bent u tijdens de feestdagen gegarandeerd het stralende middelpunt! Het resultaat blijft nog een half jaar na de behandeling doorwerken.

anti-aging treatment

Hoe gaat de Anti-Aging Treatment in zijn werk?

De Anti-Aging Treatment bestaat uit een laser- of Tixelbehandeling, een 3-stappen peeling en een bindweefselmassage. Met de laser- of Tixelbehandeling worden (diepe) rimpels geminimaliseerd, zodat de huidstructuur verbetert en verstrakt.

Vervolgens wordt de bovenste huidlaag volledig vernieuwd door middel van de 3 Step Stimulation Peel van ZO Skin Health, een diepgaande peeling die de huidskleur egaliseert en de huidstructuur duurzaam verbetert. Tussen de behandelingen door krijgt u een krachtige massage van het onderhuids bindweefsel die de celdeling stimuleert.

Anti-Aging Protocol van ZO Skin Health

De anti-aging producten van ZO Skin Health bevatten ingrediënten met een sterke werking die de huideffectief beschermen, verzorgen en verbeteren. Perfect als ondersteuning van de Anti-Aging Treatment, fijne lijntjes en grove poriën verminderen en de behandelresultaten blijven langer zichtbaar. U kunt de producten hier bestellen.

Blogs

egale benen

Egale benen? Deze behandelingen maken het waar!

| Blog, Blog - Laser, Blog - ongewenste haren | No Comments
Egale benen? Deze behandelingen maken dit waar! In het voorjaar krijgen wij veel vrouwen op consult met de vraag welke behandelingen geschikt zijn voor het krijgen van egale benen. Wij…
scheren

Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op uw haren?

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op uw haren?  Iedereen herkent het wel: scheren is een makkelijke en snelle oplossing, maar de haren voelen stugger aan en groeien vrij…
rimpels verminderen met de co2 laser

Rimpels verminderen met de CO2 laser

| Blog, Blog - Laser, Blog - Rimpels | No Comments
Rimpels verminderen met de CO2 laser De CO2 laser is de meest effectieve laser op gebied van huidverbetering. Rimpels, littekens, een onregelmatige huidstructuur en pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden met…
Derma2Care