Anti-Aging Treatment
BLIJF ZO JONG ALS JE JE VOELT!

Al rond het 25ste levensjaar begint de huid te verouderen en worden rimpels, huidverslapping en vlekjes geleidelijk zichtbaar. U kunt dan ook niet vroeg genoeg beginnen met huidverbeterende behandelingen. Onze Anti-Aging Treatment is uniek omdat deze alle aspecten van huidveroudering aanpakt en tegelijkertijd de natuurlijke huidvernieuwing stimuleert.

Als u nu start met de behandeling, bent u tijdens de feestdagen gegarandeerd het stralende middelpunt! Het resultaat blijft nog een half jaar na de behandeling doorwerken.

anti-aging treatment

Hoe gaat de Anti-Aging Treatment in zijn werk?

De Anti-Aging Treatment bestaat uit een laser- of Tixelbehandeling, een 3-stappen peeling en een bindweefselmassage. Met de laser- of Tixelbehandeling worden (diepe) rimpels geminimaliseerd, zodat de huidstructuur verbetert en verstrakt.

Vervolgens wordt de bovenste huidlaag volledig vernieuwd door middel van de 3 Step Stimulation Peel van ZO Skin Health, een diepgaande peeling die de huidskleur egaliseert en de huidstructuur duurzaam verbetert. Tussen de behandelingen door krijgt u een krachtige massage van het onderhuids bindweefsel die de celdeling stimuleert.

Anti-Aging Protocol van ZO Skin Health

De anti-aging producten van ZO Skin Health bevatten ingrediënten met een sterke werking die de huideffectief beschermen, verzorgen en verbeteren. Perfect als ondersteuning van de Anti-Aging Treatment, fijne lijntjes en grove poriën verminderen en de behandelresultaten blijven langer zichtbaar. U kunt de producten hier bestellen.

Blogs

verschil tussen laser en ipl

Wat is het verschil tussen laser en IPL?

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Wat is het verschil tussen laser en IPL? Wanneer ongewenste haargroei wordt behandeld, behoren IPL en laser tot de behandelmogelijkheden.  Maar wanneer kiezen wij voor de IPL of juist voor…
Wat is het verschil tussen een ooglift en een ooglidcorrectie?

Wat is het verschil tussen een ooglift en een ooglidcorrectie?

| Blog | No Comments
Wat is het verschil tussen een ooglift en een ooglidcorrectie? Bij een ooglift verstrakken we het boven en onder ooglid en verminderen we de kraaienpootjes door middel van warmte. Bij…
onderkin

Zo komt u van uw onderkin af!

| Blog | No Comments
ZO KOMT U VAN UW ONDERKIN AF! Kauwgom kauwen, kusjes therapie en miauwen als een kat zijn allemaal manieren waarvan gezegd wordt dat uw onderkin verminderd. Wij geloven hier niet…
Derma2Care