Facial vs Peeling

Dit is de pérfecte peeling voor in de zomer! U ondervindt géén hersteltijd, maar uw huid krijgt wél een enorme boost, gaat zacht aanvoelen én opvallend mooi stralen.

De Stimulator Peel van ZO Skin Health by dr. Obagi is ideaal om de huid een boost te geven vlak voor een feestje, bruiloft of als u zich na een behandeling geen schilfering of roodheid kunt permitteren i.v.m. bijvoorbeeld een representatieve functie of belangrijke afspraak. Deze peeling mag daarbij ook toegepast worden bij zwangere vrouwen omdat de peeling geen salicylzuur bevat.

Hoe gaat de behandeling van de Peel in zijn werk?

Welk resultaat kan ik verwachten?

De peeling stimuleert celvernieuwing en geeft de huid een heldere teint. Direct na de behandeling voelt de huid gladder en zachter en heeft een natuurlijke glans. Tijdens de behandeling worden ook onzuiverheden geledigd.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Het fijne van de Stimulator Peel van ZO Skin Health by dr. Obagi is dat er geen herstelfase is. Er zal na de behandeling geen schilfering optreden, alleen een milde roodheid die doorgaans binnen één dag zal afnemen. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 1 tot 2 weken. Afhankelijk van de indicatie zijn er 3-6 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Welke huidproblemen worden er met de Stimulator Peel van ZO Skin Health by dr. Obagi behandeld?

Acne

Button KIEZEN

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. De huid bevat op elke vierkante centimeter ongeveer vijftien talgklieren, die ervoor zorgen dat de huid soepel blijft.

Doffe huid

Button KIEZEN

Een huid die straalt, oogt vanzelfsprekend gezonder, jonger en uitgerust, maar door verschillende invloeden kan de huid ook dof en vaal worden. Een doffe en vale huid oogt vaak minder gezond, ouder en vermoeid.

Blogs

pukkel

Waarom krijg ik meer pukkels in de herfst?

| Blog | No Comments
WAAROM KRIJG IK MEER PUKKELS IN DE HERFST? De hele zomer heeft u bijna of geen last gehad van pukkels, maar nu het langzaam minder zonnig begint te worden, wordt…
pukkel

Laat je date niet verpesten door een pukkel!

| Blog, Blog - Acne | No Comments
LAAT JE DATE NIET VERPESTEN DOOR EEN PUKKEL! Dat zul je nét zien, op het moment dat je je eerste date hebt, voel je dat er onderhuids een pukkel begint…
laser of IPL ontharen

Wat is beter: laser of IPL ontharen?

| Blog | No Comments
WAT IS BETER: LASER OF IPL ONTHAREN? De langverwachte lente staat weer voor de deur. De periode van dikke winterjassen en thuis cocoonen zit er bijna op. We trekken massaal…
Derma2Care