elektrische epilatie

Heeft u last van blonde, witte/grijze of rossige (over)beharing? Laat dan uw ongewenste of overtollige haar behandelen door middel van elektrische epilatie door onze professionele huidtherapeuten! Bij Elektrische Epilatie wordt  met een dun naaldje het haarzakje verwarmd, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, beschadigd raken en de ontwikkeling van nieuwe haren afneemt.

Welk huidprobleem wordt er met elektrische epilatie behandeld?

Ongewenste haren

Button KIEZEN

We hebben allemaal in meer of mindere mate haargroei op onder andere onze armen, benen, bikinilijn en oksels. Dit is voor veel mensen vanuit cosmetisch oogpunt storend. Maar welke vormen van ongewenste haren zijn er?

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Welk resultaat kan ik verwachten?

Elektrische Epilatie kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen mits de haren dik genoeg zijn. Omdat de haren in verschillende fases groeien, zijn er gemiddeld 25 tot 30 behandelingen nodig. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden.

De ongewenste haren die behandeld worden met Elektrische Epilatie zijn definitief verwijderd. Toch kunnen zich er weer nieuwe haren ontwikkelen onder invloed van hormonen. De algemene haargroei neemt dus enorm af, maar u moet er rekening mee houden dat er een mogelijkheid is dat er nog enkele haren door hormonale veranderingen terug kunnen komen. Deze haren kunt u natuurlijk ook laten behandelen, hiervoor heeft u dan nog enkele behandelingen nodig.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten. Na de behandeling kan de huid echter nog warm aanvoelen en is het vaak rood. Ook kan er een lichte zwelling zichtbaar zijn door de warmte die in de huid is gekomen. Deze reacties trekken meestal na enkele uren weer weg.

Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk zodra er weer haren waarneembaar zijn. Het aantal benodigde behandelingen is onder andere afhankelijk van waar de haren zich bevinden. Wanneer een langere periode dan de aanbevolen interval wordt gehanteerd, kan het aantal benodigde behandelingen toenemen.

Blogs

zon

Waarom is de zon schadelijk voor mijn huid?

| Blog | No Comments
Waarom is de zon schadelijk voor mijn huid? Bent u ook zo aan het genieten van de zon? In Nederland zijn we dol op de zon en proberen we iedere…
rode wangen

Rode wangen: Welk type je ook hebt, het is te verhelpen

| Blog, Blog - Roodheid | No Comments
Rode wangen: Welk type u ook heeft, het is te verhelpen Gezellige rode wangen van een koude wind, door een onhandige opmerking of een spannende wedstrijd  komen niet meer voor, wanneer je last hebt…
rimpels verminderen met de co2 laser

Rimpels verminderen met de CO2 laser

| Blog, Blog - Laser, Blog - Rimpels | No Comments
Rimpels verminderen met de CO2 laser De CO2 laser is de meest effectieve laser op gebied van huidverbetering. Rimpels, littekens, een onregelmatige huidstructuur en pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden met…