acne

Een dieptereiniging zorgt ervoor dat de aanwezige onzuiverheden zoals puistjes, mee-eters en gerstekorrels handmatig worden geledigd. Door de ophopingen van talg te verwijderen, wordt voorkomen dat de huid hier gaat ontsteken. Deze behandeling wordt veel ingezet in combinatie met een peeling.

U bent welkom voor een kosteloos en vrijblijvend consult bij een van onze professionele huidtherapeuten.

Hoe gaat de dieptereiniging behandeling in zijn werk?

Welk resultaat kan ik verwachten?

Direct na de behandeling zal u een zichtbare vermindering van de onzuiverheden in het behandelgebied waarnemen. Om ervoor te zorgen dat onzuiverheden en/of ontstekingen zich minder snel opnieuw zullen ontwikkelen, adviseert Derma2Care bij deze behandeling te combineren met een peeling. Daarnaast wordt het gebruik van de juiste producten thuis geadviseerd voor een optimaal resultaat.

Naast de behandelingen en goede huidverzorging thuis, is het belangrijk om bij ernstige vormen van acne uw kussensloop met regelmaat te verschonen, maar ook het eten en drinken van zuivel en suikers te beperken.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling kan de huid rood zijn. Dit houdt enkele uren tot 1-2 dagen aan. Na de behandeling kan er een lichte zwelling van de huid zichtbaar zijn. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Vraag uw Huidtherapeut om advies.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 1 tot 2 weken. Het regelmatig ondergaan en onderhouden van de acnebehandelingen is noodzakelijk voor een optimaal resultaat en het behoud hiervan. Het exacte aantal benodigde behandelingen is daarom niet in te schatten.

Welk huidprobleem wordt er met een dieptereiniging behandeld?

Acne

Button KIEZEN

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. De huid bevat op elke vierkante centimeter ongeveer vijftien talgklieren, die ervoor zorgen dat de huid soepel blijft.

Huid
onregelmatigheden

Button KIEZEN

Naarmate we ouder worden ontstaan er vaak ontsierende onregelmatigheden op onze huid, zoals steelwratjes en goedaardige verhevenheden. Maar ook als we jong zijn, kunnen er onregelmatigheden zoals gerstekorrels voorkomen.

Blogs

Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet vierkant

Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet?

| Blog, Blog - Laser | No Comments
Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet? Zo rond het voorjaar als de zon weer begint te schijnen, krijgen wij als huidtherapeuten regelmatig dezelfde vraag gesteld: “Is het veilig om…
cryolipolyse

Cryolipolyse: Het bevriezen van vetcellen

| Blog | No Comments
CRYOLIPOLYSE: HET BEVRIEZEN VAN VETCELLEN Cryolipolyse (vetbevriezing) is een behandeling die momenteel ontzettend populair is. Dit komt omdat we steeds bewuster en gezonder leven en hierbij een strak lichaam gewenst…
Gevaren zonnebank

Gevaren zonnebank nog steeds onderschat!

| Blog | No Comments
Gevaren zonnebank nog steeds onderschat! De afgelopen maanden hebben we weinig zon gezien in Nederland, waardoor onze zongebruinde  zomerhuid is vervaagd. Wij merken dan ook dat onze cliënten, ondanks onze adviezen,…