acne

Een dieptereiniging zorgt ervoor dat de aanwezige onzuiverheden zoals puistjes, mee-eters en gerstekorrels handmatig worden geledigd. Door de ophopingen van talg te verwijderen, wordt voorkomen dat de huid hier gaat ontsteken. Deze behandeling wordt veel ingezet in combinatie met een peeling.

U bent welkom voor een kosteloos en vrijblijvend consult bij een van onze professionele huidtherapeuten.

Hoe gaat de dieptereiniging behandeling in zijn werk?

Welk resultaat kan ik verwachten?

Direct na de behandeling zal u een zichtbare vermindering van de onzuiverheden in het behandelgebied waarnemen. Om ervoor te zorgen dat onzuiverheden en/of ontstekingen zich minder snel opnieuw zullen ontwikkelen, adviseert Derma2Care bij deze behandeling te combineren met een peeling. Daarnaast wordt het gebruik van de juiste producten thuis geadviseerd voor een optimaal resultaat.

Naast de behandelingen en goede huidverzorging thuis, is het belangrijk om bij ernstige vormen van acne uw kussensloop met regelmaat te verschonen, maar ook het eten en drinken van zuivel en suikers te beperken.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling kan de huid rood zijn. Dit houdt enkele uren tot 1-2 dagen aan. Na de behandeling kan er een lichte zwelling van de huid zichtbaar zijn. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Vraag uw Huidtherapeut om advies.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 1 tot 2 weken. Het regelmatig ondergaan en onderhouden van de acnebehandelingen is noodzakelijk voor een optimaal resultaat en het behoud hiervan. Het exacte aantal benodigde behandelingen is daarom niet in te schatten.

Welk huidprobleem wordt er met een dieptereiniging behandeld?

Acne

Button KIEZEN

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. De huid bevat op elke vierkante centimeter ongeveer vijftien talgklieren, die ervoor zorgen dat de huid soepel blijft.

Huid
onregelmatigheden

Button KIEZEN

Naarmate we ouder worden ontstaan er vaak ontsierende onregelmatigheden op onze huid, zoals steelwratjes en goedaardige verhevenheden. Maar ook als we jong zijn, kunnen er onregelmatigheden zoals gerstekorrels voorkomen.

Blogs

huidveroudering vanaf je 25ste

Huidveroudering vanaf je 25ste!

| Blog, Blog - Laser, Blog - Rimpels | No Comments
Huidveroudering vanaf je 25ste! Huidveroudering is een geleidelijk proces, waarvan maar weinig mensen weten dat dit al vanaf je 25e levensjaar start. Vanaf dat moment wordt de afbraak van collageen- en…
Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet vierkant

Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet?

| Blog, Blog - Laser | No Comments
Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet? Zo rond het voorjaar als de zon weer begint te schijnen, krijgen wij als huidtherapeuten regelmatig dezelfde vraag gesteld: “Is het veilig om…
rode huid

Hoe kom ik aan zo’n rode huid?

| Blog, Blog - Roodheid | No Comments
Hoe kom ik aan zo'n rode huid? Heeft u last van een rode huid? Dan gaat u zich hier in het najaar waarschijnlijk extra aan storen. Dit komt omdat de…