acne

Een dieptereiniging zorgt ervoor dat de aanwezige onzuiverheden zoals puistjes, mee-eters en gerstekorrels handmatig worden geledigd. Door de ophopingen van talg te verwijderen, wordt voorkomen dat de huid hier gaat ontsteken. Deze behandeling wordt veel ingezet in combinatie met een peeling.

U bent welkom voor een kosteloos en vrijblijvend consult bij een van onze professionele huidtherapeuten.

Hoe gaat de dieptereiniging behandeling in zijn werk?

Welk resultaat kan ik verwachten?

Direct na de behandeling zal u een zichtbare vermindering van de onzuiverheden in het behandelgebied waarnemen. Om ervoor te zorgen dat onzuiverheden en/of ontstekingen zich minder snel opnieuw zullen ontwikkelen, adviseert Derma2Care bij deze behandeling te combineren met een peeling. Daarnaast wordt het gebruik van de juiste producten thuis geadviseerd voor een optimaal resultaat.

Naast de behandelingen en goede huidverzorging thuis, is het belangrijk om bij ernstige vormen van acne uw kussensloop met regelmaat te verschonen, maar ook het eten en drinken van zuivel en suikers te beperken.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling kan de huid rood zijn. Dit houdt enkele uren tot 1-2 dagen aan. Na de behandeling kan er een lichte zwelling van de huid zichtbaar zijn. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Vraag uw Huidtherapeut om advies.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 1 tot 2 weken. Het regelmatig ondergaan en onderhouden van de acnebehandelingen is noodzakelijk voor een optimaal resultaat en het behoud hiervan. Het exacte aantal benodigde behandelingen is daarom niet in te schatten.

Welk huidprobleem wordt er met een dieptereiniging behandeld?

Acne

Button KIEZEN

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. De huid bevat op elke vierkante centimeter ongeveer vijftien talgklieren, die ervoor zorgen dat de huid soepel blijft.

Huid
onregelmatigheden

Button KIEZEN

Naarmate we ouder worden ontstaan er vaak ontsierende onregelmatigheden op onze huid, zoals steelwratjes en goedaardige verhevenheden. Maar ook als we jong zijn, kunnen er onregelmatigheden zoals gerstekorrels voorkomen.

Blogs

egale benen

Egale benen? Deze behandelingen maken het waar!

| Blog, Blog - Laser, Blog - ongewenste haren | No Comments
Egale benen? Deze behandelingen maken dit waar! In het voorjaar krijgen wij veel vrouwen op consult met de vraag welke behandelingen geschikt zijn voor het krijgen van egale benen. Wij…
wallen

5 tips om uw wallen en donkere kringen weg te werken!

| Blog | No Comments
5 tips om uw wallen en donkere kringen weg te werken! "Gaat het wel goed met je?" "Heb je lekker geslapen?" Vragen waar mensen met wallen letterlijk moe van worden.…
pukkel

Laat je date niet verpesten door een pukkel!

| Blog, Blog - Acne | No Comments
LAAT JE DATE NIET VERPESTEN DOOR EEN PUKKEL! Dat zul je nét zien, op het moment dat je je eerste date hebt, voel je dat er onderhuids een pukkel begint…
Derma2Care