dermapen

Heeft u last van pigmentvlekken, littekens of fijne lijntjes/rimpels? Dan is de Dermapen behandeling de perfecte behandeling voor u. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.

De Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes, die vibrerend kleine schadekolommen in de huid maken. Deze ‘schade’ geeft de huid een trigger om nieuwe collageen- en elastinevezels aan te maken, waardoor de huid van binnenuit wordt geherstructureerd. Indicaties zoals littekens en fijne lijntjes zijn uitermate geschikt voor deze behandeling.

Hoe gaat de dermapen behandeling in zijn werk?

Welk resultaat kan ik verwachten?

Als uw huid na een week is hersteld, kunt u vermindering van de (acne)littekens en/of fijne lijntjes in het behandelgebied waarnemen. Tot 6 maanden na de laatste behandeling is de productie van collageen en elastine nog actief waardoor de huid verbeterd. Daarna stabiliseert het resultaat.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling begint de verdovende crème uit te werken. Uw huid kan wat gezwollen, warm en een beetje geschaafd aanvoelen. De eerste 4 dagen na de behandeling kan uw huid, als gevolg van het herstelproces, gezwollen en rood zijn en 2 weken donkerder/roze lijken. Na enkele dagen kan uw huid gaan vervellen en het is mogelijk dat er blauwe plekjes ontstaan.  Alle bovenstaande reacties mogen gecamoufleerd worden met Lycogel (vraag uw huidtherapeut om advies).

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na twee tot vier weken. Afhankelijk van de mate van de indicatie zijn er 3-6 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Welke huidproblemen worden er met de dermapen behandeld?

Littekens

Button KIEZEN

Littekens kunnen, afhankelijk van de oorzaak, overal op het lichaam en gezicht voorkomen en ze zijn vooral vanuit cosmetisch oogpunt storend. Ook kunnen ze een blijvende herinnering aan het trauma vormen.

Rimpels

Button KIEZEN

Als u denkt aan rimpels zal dit waarschijnlijk samen gaan met het denken aan de verslapping van de huid. Wij merken steeds vaker dat dit niet meer de enige twee onderwerpen zijn die besproken worden bij huidveroudering.

Blogs

Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet vierkant

Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet?

| Blog, Blog - Laser | No Comments
Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet? Zo rond het voorjaar als de zon weer begint te schijnen, krijgen wij als huidtherapeuten regelmatig dezelfde vraag gesteld: “Is het veilig om…
verschil tussen laser en ipl

Wat is het verschil tussen laser en IPL?

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Wat is het verschil tussen laser en IPL? Wanneer ongewenste haargroei wordt behandeld, behoren IPL en laser tot de behandelmogelijkheden.  Maar wanneer kiezen wij voor de IPL of juist voor…
Renske Ypma

Renske Ypma kijkt terug op 15 mooie jaren Derma2Care!

| Blog | No Comments
Renske Ypma kijkt terug op 15 mooie jaren Derma2Care!  *Renske Ypma heeft dit blog in december 2017 geschreven.  In 2003 heb ik Derma2Care opgericht en opende ik mijn eerste praktijk in de…