cryotherapie

Cryotherapie is een behandeling die werkt door middel van bevriezing van oppervlakkige onregelmatigheden zoals virale wratten, maar ook ouderdomswratten. Deze behandeling is voor ons makkelijk uit te voeren, u heeft vaak 2 tot 3 behandelingen nodig.

U bent welkom voor een kosteloos en vrijblijvend consult bij een van onze gespecialiseerde huidtherapeuten.

Hoe gaat de cryotherapie behandeling in zijn werk?

Welk resultaat kan ik verwachten?

Als uw huid na één tot twee weken is hersteld, kunt u reductie van de onregelmatigheden in het behandelgebied waarnemen. Omdat het vaak om een kleine oppervlakte gaat, ondervinden onze clienten hier nauwelijks of geen hersteltijd van.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Enkele seconden na de behandeling kunt u merken dat het behandelde plekje wat roder en gevoeliger kan zijn. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. De huidreactie wordt niet als storend ervaren door onze cliënten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 2 tot 3 weken. Afhankelijk van de mate van de indicatie zijn er 2-3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Voor de behandeling van virale wratten zijn gemiddeld 5-10 behandelingen nodig.

Welke huidproblemen worden er met cryotherapie behandeld?

Huid
onregelmatigheden

Button KIEZEN

Naarmate we ouder worden ontstaan er vaak ontsierende onregelmatigheden op onze huid, zoals steelwratjes en goedaardige verhevenheden. Maar ook als we jong zijn, kunnen er onregelmatigheden zoals gerstekorrels voorkomen.

Blogs

rode wangen

Rode wangen: Welk type je ook hebt, het is te verhelpen

| Blog, Blog - Roodheid | No Comments
Rode wangen: Welk type u ook heeft, het is te verhelpen Gezellige rode wangen van een koude wind, door een onhandige opmerking of een spannende wedstrijd  komen niet meer voor, wanneer je last hebt…
verschil tussen laser en ipl

Wat is het verschil tussen laser en IPL?

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Wat is het verschil tussen laser en IPL? Wanneer ongewenste haargroei wordt behandeld, behoren IPL en laser tot de behandelmogelijkheden.  Maar wanneer kiezen wij voor de IPL of juist voor…
peeling in de zomer

Peeling in de zomer? Ja!

| Blog, Blog - Laser, Blog - ongewenste haren | No Comments
Peeling in de zomer? Ja! Een van de grootste misvatting over een chemische peeling is dat deze niet kunnen worden uitgevoerd in de zomer. Chemische peelings worden wereldwijd uitgevoerd, óók…