cryotherapie

Cryotherapie is een behandeling die werkt door middel van bevriezing van oppervlakkige onregelmatigheden zoals virale wratten, maar ook ouderdomswratten. Deze behandeling is voor ons makkelijk uit te voeren, u heeft vaak 2 tot 3 behandelingen nodig.

U bent welkom voor een kosteloos en vrijblijvend consult bij een van onze gespecialiseerde huidtherapeuten.

Hoe gaat de cryotherapie behandeling in zijn werk?

Welk resultaat kan ik verwachten?

Als uw huid na één tot twee weken is hersteld, kunt u reductie van de onregelmatigheden in het behandelgebied waarnemen. Omdat het vaak om een kleine oppervlakte gaat, ondervinden onze clienten hier nauwelijks of geen hersteltijd van.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Enkele seconden na de behandeling kunt u merken dat het behandelde plekje wat roder en gevoeliger kan zijn. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. De huidreactie wordt niet als storend ervaren door onze cliënten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 2 tot 3 weken. Afhankelijk van de mate van de indicatie zijn er 2-3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Voor de behandeling van virale wratten zijn gemiddeld 5-10 behandelingen nodig.

Welke huidproblemen worden er met cryotherapie behandeld?

Huid
onregelmatigheden

Button KIEZEN

Naarmate we ouder worden ontstaan er vaak ontsierende onregelmatigheden op onze huid, zoals steelwratjes en goedaardige verhevenheden. Maar ook als we jong zijn, kunnen er onregelmatigheden zoals gerstekorrels voorkomen.

Blogs

ingegroeide haren

Ingegroeide haren

| Blog, Blog - Acne, Blog - ongewenste haren | No Comments
Ingegroeide haren U heeft ze vast wel eens gezien, de haren die horizontaal onder de huid liggen. De haar is uitgegroeid, maar komt niet in zijn geheel door de huid…
Renske Ypma

Renske Ypma kijkt terug op 15 mooie jaren Derma2Care!

| Blog | No Comments
Renske Ypma kijkt terug op 15 mooie jaren Derma2Care!  *Renske Ypma heeft dit blog in december 2017 geschreven.  In 2003 heb ik Derma2Care opgericht en opende ik mijn eerste praktijk in de…
zon

Waarom is de zon schadelijk voor mijn huid?

| Blog | No Comments
Waarom is de zon schadelijk voor mijn huid? Bent u ook zo aan het genieten van de zon? In Nederland zijn we dol op de zon en proberen we iedere…