coagulatie

In de kliniek van Derma2Care behandelen de huidtherapeuten goedaardige huidafwijkingen onder meer middels coagulatie. Tijdens de behandeling van coagulatie wordt met een klein naaldje de goedaardige huidafwijking verhit. De huidafwijking wordt vervolgens door het lichaam afgestoten waardoor het verdwijnt. De behandeling is makkelijk uit te voeren en u bent vaak al na 2 a 3 behandelingen van uw goedaardige huidafwijking af.

U bent altijd welkom voor een kosteloos consult. Een huidtherapeut kijkt dan samen met u of een camouflagetherapie behandeling geschikt is voor uw huid. U kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

Kosteloos consult

met één van onze huidtherapeuten
coagulatie coagulatie

Coaguleren van goedaardige huidafwijkingen

Naarmate we ouder worden ontstaan er vaak ontsierende huidonregelmatigheden, zoals steelwratjes en goedaardige verhevenheden. Maar ook als we jong zijn, kunnen er onregelmatigheden zoals gerstekorrels voorkomen. Coagulatie is een uiterst geschikte behandeling voor het verwijderen van deze huidonregelmatigheden.

Het gaat de coagulatie behandeling in zijn werk?

De coagulatie behandeling begint met een reiniging en ontvetting van de te behandelen huid. Vervolgens wordt de goedaardige huidafwijking behandeld (weggebrand) met een naaldje die verbonden is met een coagulatieapparaat. Hierdoor komt de huidoneffenheid los van de huid. Coagulatie is een veilige methode, vooral geschikt voor kleine behandelgebieden.

In onderstaande video kunt u zien hoe een coagulatie behandeling werkt.

Ervaring

“Uitstekend super” Mensen met angst; je wordt heel goed gekalmeerd. Je wordt goed gerustgesteld, heel fijn. Een aanrader.

Contact

Bent u benieuwd of de coagulatie behandeling geschikt is voor uw huid? U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 0882240300.

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult krijgt u meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij uw huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast het behandelen van goedaardige huidafwijkingen met coagulatie, bieden wij nog meer behandelingen aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht om kleine spataderen te verwijderen, voor een bindweefselmassage, het ontharen van het lichaam en gezicht én het behandelen van huidaandoeningen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in laserbehandelingen. Een laserbehandeling kan zowel cosmetisch als medisch worden ingezet.

Veel gestelde vragen over de coagulatie behandeling

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of een behandeling voor goedaardige huidafwijkingen wordt vergoed. Meestal is dit wel het geval wanneer u een aanvullend pakket heeft binnen uw zorgverzekering. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te informeren naar de exacte vergoeding. Bekijk hier onze tarieven.

Hoe lang duurt een behandeling?

De coagulatie behandeling van een enkele goedaardige huidafwijking duurt slechts 15 minuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 3 tot 4 weken. Afhankelijk van de mate van de indicatie zijn er 2-3 coagulatie behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Is de behandeling pijnlijk?

De coagulatie behandeling kan wat gevoelig zijn en tevens kunt u warmte voelen. De behandeling is echter doorgaans goed te verdragen.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Enkele seconden na de coagulatie behandeling kan het behandelde plekje wat roder en gevoeliger zijn en in de dagen daarna kan er eventueel een korstje ontstaan. De huidreactie wordt niet als storend ervaren.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Na ongeveer een week is de huid van de behandelde huidafwijking hersteld. Omdat het vaak om een kleine oppervlakte gaat, ondervinden onze cliënten hier nauwelijks of geen hersteltijd van. Het resultaat van de coagulatie behandeling is na enkele weken te zien, dit komt omdat het lichaam de huidafwijking zelf afbreekt.

Blogs

peeling in de zomer

Peeling in de zomer? Ja!

| Blog, Blog - Laser | No Comments
Peeling in de zomer? Ja! Een van de grootste misvatting over een chemische peeling is dat deze niet kunnen worden uitgevoerd in de zomer. Chemische peelings worden wereldwijd uitgevoerd, óók…
Fabels en feiten over een ooglift

Fabels en feiten over een ooglift

| Blog | No Comments
Fabels en feiten over een ooglift Door middel van een ooglift behandeling met de Tixel verstrakken we de huid rondom en op de ogen. De Tixel verhit de huid enkele…
kalknagels

Waarom crèmes & kwastjes niet helpen tegen Kalknagels!

| Blog, Blog - Schimmelnagels | No Comments
Waarom crèmes & kwastjes niet helpen tegen Kalknagels! Wist u dat 5% van de Nederlandse bevolking last heeft van Kalknagels (schimmelnagels)? Hierdoor zijn er de laatste jaren ontzettend veel crèmes…
coagulatie coagulatie

Plan een kosteloos consult!


IK WIL GRAAG DE DERMA2CARE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

IK GEEF TOESTEMMING VOOR HET VERWERKEN VAN MIJN GEGEVENS*

IK GA AKKOORD MET DE PRIVACY VERKLARING VAN DERMA2CARE*Derma2Care