camouflagetherapie

Camouflagetherapie wordt toegepast om kleurafwijkingen in de huid minder zichtbaar te maken. Hierbij gaat het meestal om hyperpigmentatie, hypopigmentatie, littekens, vaatafwijkingen, brandwonden of acne.

Derma2Care gebruikt voor de camouflage van de huid het product Lycogel. Dit product adviseren wij niet alleen voor camouflagetherapie, maar ook als foundation voor cliënten zonder een van de bovengenoemde huidproblemen.

U bent altijd welkom voor een kosteloos consult. Een huidtherapeut kijkt dan samen met u of een camouflagetherapie behandeling geschikt is voor uw huid. U kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

camouflagetherapie camouflagetherapie

Camouflagetherapie voor acne

Acne wordt vaak geassocieerd met jeugdpuistjes en ontstaat op het moment dat er een talgklier verstopt raakt. Alle vormen van onzuiverheden kunnen de huidtherapeuten van Derma2Care goed behandelen en camoufleren. Zo behandelen wij cliënten met acne variërend van milde puistjes tot hevige acne. Tevens bieden wij behandelingen aan gericht op het voorkomen van onzuiverheden.

Camouflagetherapie voor littekens

Een litteken kan, afhankelijk van de oorzaak, overal op het lichaam en gezicht voorkomen en is vooral vanuit cosmetisch oogpunt storend. Ook kan het een blijvende herinnering aan een vervelende gebeurtenis geven. Dit is een van de redenen waarom mensen kiezen voor het behandelen of camoufleren van een litteken.

Kosteloos consult

met één van onze huidtherapeuten

Het is tegenwoordig ontzettend populair om permanente make-up (PMU) te laten zetten. Het plaatsen van permanente make-up lijkt op het zetten van een tatoeage, maar de techniek is iets anders. Het pigment wordt oppervlakkiger in de huid gebracht en de gebruikte pigmenten zijn vaak een mix van kleuren met als doel: de kleur ontwikkelen die het beste bij de huid past.

Door de populariteit van het zetten van permanente make-up is óók het weghalen van ongewenste permanente make-up flink gestegen. De huidtherapeuten van Derma2Care helpen u graag bij het camoufleren of bij het verwijderen door middel van laser.

Therapie voor ongewenste tatoeages

Heeft u spijt van een tatoeage die u ooit heeft laten zetten? De huidtherapeuten van Derma2Care helpen jaarlijks duizenden mensen van hun ongewenste tatoeage af. Voor als verwijdering van uw tatoeage nu nog een stap te ver is, kan de camouflagetherapie van Derma2Care uitkomst bieden.

Camouflagetherapie voor pigment

Heeft u last van pigmentvlekken die na de zomer zijn blijven zitten? Pigment wordt ook wel gezien als de nieuwe rimpel, steeds meer mensen ervaren dit als huidveroudering. De huidtherapeuten van Derma2Care kunnen pigmentvlekken makkelijk en veilig behandelen met verschillende behandelingen, zoals met camouflagetherapie.

Therapie voor roodheid in het gezicht

Roodheid, ook wel erytheem genoemd, is iets waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. Rode wangetjes worden vaak beschouwd als een teken van gezondheid. Maar roodheid kan ook vormen aannemen waar we vaak niet zo blij mee zijn. De huidtherapeuten van Derma2Care kunnen roodheid makkelijk en veilig behandelen met verschillende behandelingen, zoals met camouflagetherapie.

De camouflagetherapie behandeling

Tijdens een camouflagetherapie behandeling brengt een huidtherapeut een camouflagevloeistof aan op uw huid. Derma2Care maakt hierbij gebruik van Lycogel. Samen met u wordt de juiste kleur voor uw huid gekozen. De huidtherapeut geeft tijdens de behandeling tevens uitleg over hoe u thuis zelf het beste de Lycogel op uw huid kunt aanbrengen.

Lycogel biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van de huid. De vele actieve ingrediënten bevorderen de opname van zuurstof, vocht en voedingsstoffen in de huid. Tegelijkertijd wordt de natuurlijke schoonheid van uw huid benadrukt.

In onderstaande video kunt u zien hoe een camouflagetherapie behandeling werkt.

Ervaring

“Super professioneel!” Ben al langere tijd vaste klant bij Derma2Care en ben zeer tevreden over de behandelingen. Ik kom daar voor diverse soorten behandelingen en de dames zijn erg professioneel en aardig.

Contact

Bent u benieuwd of de camouflagetherapie behandeling geschikt is voor uw huid? U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 085 019 4813.

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult krijgt u meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij uw huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast het behandelen van uw huid via camouflagetherapie, bieden wij nog meer behandelingen aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht om kleine spataderen te verwijderen, voor een bindweefselmassage, het ontharen van het lichaam en gezicht én het behandelen van huidaandoeningen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in laserbehandelingen. Een laserbehandeling kan zowel cosmetisch als medisch worden ingezet.

Veel gestelde vragen over de camouflagetherapie behandeling

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of een camouflagetherapie behandeling wordt vergoed. Meestal is dit wel het geval wanneer u een aanvullend pakket heeft binnen uw zorgverzekering. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te informeren naar de exacte vergoeding. Bekijk hier onze tarieven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In de meeste gevallen raden de huidtherapeuten van Derma2Care 1 tot 2 camouflagetherapie behandelingen aan.

Is de behandeling pijnlijk?

Een camouflagetherapie behandeling is niet pijnlijk.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

U kunt geen huidreactie verwachten van een camouflagetherapie behandeling.

Welke huidverzorging moet ik gebruiken na de behandeling?

De huidtherapeuten van Derma2Care werken met een huidverzorgend product: Lycogel. Lycogel biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van de huid. De vele actieve ingrediënten bevorderen de opname van zuurstof, vocht en voedingsstoffen in de huid. Tegelijkertijd wordt de natuurlijke schoonheid van uw huid benadrukt.

Blogs

rimpels verminderen met de co2 laser

Rimpels verminderen met de CO2 laser

| Blog, Blog - Laser, Blog - Rimpels | No Comments
Rimpels verminderen met de CO2 laser De CO2 laser is de meest effectieve laser op gebied van huidverbetering. Rimpels, littekens, een onregelmatige huidstructuur en pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden met…
laser of IPL ontharen

Wat is beter: laser of IPL ontharen?

| Blog | No Comments
WAT IS BETER: LASER OF IPL ONTHAREN? De langverwachte lente staat weer voor de deur. De periode van dikke winterjassen en thuis cocoonen zit er bijna op. We trekken massaal…
droge handen

Hoe voorkom ik droge handen?

| Blog | No Comments
Hoe voorkom ik droge handen? U wast uw handen nu waarschijnlijk vaker dan u gewend bent. Heel goed, want dit is heel belangrijk om de verspreiding van het coronavirus tegen…
camouflagetherapie camouflagetherapie

Plan een kosteloos consult!


IK WIL GRAAG DE DERMA2CARE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

IK GEEF TOESTEMMING VOOR HET VERWERKEN VAN MIJN GEGEVENS*

IK GA AKKOORD MET DE PRIVACY VERKLARING VAN DERMA2CARE*Derma2Care