bindweefselmassage

Geef uw huid op een natuurlijke manier een boost met bindweefselmassage! Tijdens het geven van een bindweefselmassage werken we namelijk alléén met de handen en stimuleren zo de diepere huidlaag om zich te verstevigen. De huid wordt gelift en u krijgt een stralende teint!

Wanneer wordt de bindweefselmassage toegepast?

Doffe huid

Button KIEZEN

Een huid die straalt, oogt vanzelfsprekend gezonder, jonger en uitgerust, maar door verschillende invloeden kan de huid ook dof en vaal worden. Een doffe en vale huid oogt vaak minder gezond, ouder en vermoeid.

Rimpels

Button KIEZEN

Als u denkt aan rimpels zal dit waarschijnlijk samen gaan met het denken aan de verslapping van de huid. Wij merken steeds vaker dat dit niet meer de enige twee onderwerpen zijn die besproken worden bij huidveroudering.

Hoe gaat de bindweefselmassage in zijn werk?

Bindweefselmassage is een krachtige massage van het onderhuids bindweefsel, die wordt ingezet om de huidconditie te verbeteren. Door het onderhuids bindweefsel te masseren, wordt de celdeling gestimuleerd. Hierdoor worden collageen- en elastinevezels geproduceerd, wat resulteert in de aanmaak van nieuw bindweefsel.

Door deze massage verstevigt de huid en krijgt een natuurlijke ‘glow’. Naast het huidverjongende effect verbetert deze massagetechniek de stofwisseling en doorbloeding van de huid.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De huid wordt door de bindweefselbehandeling gelift en krijgt een stralende teint. Fijne lijntjes worden minder zichtbaar en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd, waardoor er een natuurlijke ‘glow’ ontstaat.

Wij adviseren om drie weken voorafgaand aan een faceliftoperatie een bindweefselmassage te ondergaan. De massage zal de doorbloeding van de huid stimuleren, waardoor de huidstofwisseling verbetert. Dit verkleint de kans op complicaties en de huid herstelt sneller.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

In sommige gevallen kan de huid roder zijn en iets gezwollen. Dit trekt na enkele uren weg en wordt niet als vervelend ervaren. Als onze cliënten de roodheid wél vervelend vinden, camoufleren wij dit met Lycogel.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wij adviseren om voorafgaand aan een facelift de bindweefselmassage drie keer, één keer per week, te ondergaan. Bindweefselmassage voor huidverbetering wordt tijdens een kuur van 6 weken één tot drie keer per week toegepast. Daarna adviseren wij om de behandeling één keer in de 4 tot 6 weken onderhoudsmatig voort te zetten.

Blogs

huidberscherming tijdens wintersport

Huidbescherming tijdens wintersport

| Blog | No Comments
HUIDBESCHERMING TIJDENS WINTERSPORT! Wie denkt dat de huid alleen door de zomerzon schade op kan lopen, heeft het mis. Juist de winterzon is fel en daarom gevaarlijk. Niet alleen tijdens…
verschil tussen laser en ipl

Wat is het verschil tussen laser en IPL?

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Wat is het verschil tussen laser en IPL? Wanneer ongewenste haargroei wordt behandeld, behoren IPL en laser tot de behandelmogelijkheden.  Maar wanneer kiezen wij voor de IPL of juist voor…
huidveroudering vanaf je 25ste

Huidveroudering vanaf je 25ste!

| Blog, Blog - Laser, Blog - Rimpels | No Comments
Huidveroudering vanaf je 25ste! Huidveroudering is een geleidelijk proces, waarvan maar weinig mensen weten dat dit al vanaf je 25ste levensjaar start. Vanaf dat moment wordt de afbraak van collageen- en…
Derma2Care