3 step peel

Deze krachtige 3 Step Stimulation Peel op basis van o.a. TCA en 6% Retinol wordt ingezet om diepere huidproblemen te verminderen. Pigmentverkleuringen zoals post inflammatoire hyperpigmentatie, Melasma en zonschade kunnen effectief behandeld worden met deze peeling.

Tevens wordt deze peeling ingezet voor het verbeteren van de huidconditie, bijvoorbeeld bij acnelittekens en huidveroudering. De peeling is geschikt voor ieder huidtype.

Hoe gaat de behandeling van de 3 Step Stimulation Peel in zijn werk?

Welk resultaat kan ik verwachten?

Deze stimulerende peeling zorgt, in tegenstelling tot oppervlakkige peelings, voor langetermijnresultaten. De bovenste dode huidcellen laag wordt volledig afgestoten waardoor een gladde en zachte huid zichtbaar wordt. Tevens verminderen pigmentvlekken en verbetert de huidstructuur. Deze resultaten zijn direct zichtbaar na de herstelperiode.

Welk huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling zal er roodheid optreden en zal de huid strak aanvoelen, vanaf de 2e dag zal de bovenste huidlaag gaan loslaten, waardoor de huid gaat schilferen. Dit schilferingsproces zal ongeveer 5 dagen duren. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de huidreactie na de behandeling, laten wij hieronder per dag zien hoe de huid eruitziet.

3 step peel
3 step peel
3 Step Stimulation Peel
3 Step Stimulation Peel
3 Step Stimulation Peel

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De peeling kan iedere 3 tot 4 weken worden herhaald bij diepere huidklachten. U zult al na één behandeling duidelijk resultaat zien.

Welke huidproblemen worden er met de 3 Step Stimulation Peel behandeld?

Acne

Button KIEZEN

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. De huid bevat op elke vierkante centimeter ongeveer vijftien talgklieren, die ervoor zorgen dat de huid soepel blijft.

Grove poriën

Button KIEZEN

Via de poriën wordt talg verspreid over de huid, wat ervoor zorgt dat onze huid wordt beschermd tegen o.a. infecties. Door verschillende oorzaken kunnen poriën ook groter worden.

Pigment

Button KIEZEN

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en je huid. Pigment beschermt je huid tegen de UV- straling die in zonlicht zit.

Rimpels

Button KIEZEN

Als u denkt aan rimpels zal dit waarschijnlijk samen gaan met het denken aan de verslapping van de huid. Wij merken steeds vaker dat dit niet meer de enige twee onderwerpen zijn die besproken worden bij huidveroudering.

Blogs

beautyweetjes

Maak tijdens het kerstdiner de blits met deze 10 beautyweetjes!

| Blog | No Comments
MAAK TIJDENS HET KERSTDINER DE BLITS MET DEZE 10 BEAUTYWEETJES! Wij als huidtherapeuten zijn regelmatig een vraagbaak voor familie en vrienden tijdens verjaardagen, feestjes of het kerstdiner. Als ter sprake…
rode wangen

Rode wangen: Welk type je ook hebt, het is te verhelpen

| Blog, Blog - Roodheid | No Comments
Rode wangen: Welk type u ook heeft, het is te verhelpen Gezellige rode wangen van een koude wind, door een onhandige opmerking of een spannende wedstrijd, wanneer je last hebt van chronische roodheid…
Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet vierkant

Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet?

| Blog, Blog - Laser | No Comments
Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet? Zo rond het voorjaar als de zon weer begint te schijnen, krijgen wij als huidtherapeuten regelmatig dezelfde vraag gesteld: “Is het veilig om…
Derma2Care