huidanalyse visioface

Als paramedici vinden wij het erg belangrijk elke cliënt een behandeling op maat te bieden. Essentieel daarbij is om de huidconditie vooraf goed in kaart te brengen om de juiste diagnose te stellen. Een goede huidanalyse is hierbij onmisbaar!

Tijdens het consult voeren wij een volledige huidanalyse uit met de VisioFace. De VisioFace 1000 D camera is een speciale camera met iets meer dan 12 megapixels die in staat is om het gelaat tot in detail te fotograferen. Het maakt volledige gezichtsfoto’s in een hoge resolutie met de juiste lichtinval (witte led verlichting) en gelijke houding om verbeteringen tot op detail goed te kunnen vergelijken.

Hoe gaat de huidanalyse in zijn werk?

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult met één van onze gespecialiseerde huidtherapeuten worden uw wensen en behoeften uitgebreid besproken. Met de VisioFace worden drie gezichtsfoto’s gemaakt zodat wij een goede beginwaarde hebben en de voortgang van het behandeltraject in kaart kunnen brengen. Aan de hand van de uitkomsten van de individuele huidanalyse wordt samen met u een passend behandelplan opgesteld.

Tijdens en na het behandeltraject worden opnieuw foto’s gemaakt die naast elkaar worden vergeleken. Op deze wijze kunnen wij altijd gericht en doeltreffend te werk gaan en samen met u streven naar de beste behandelresultaten.

Door het gebruik van wetenschappelijke huidmetingen zijn we in staat om altijd op een betrouwbaar en professioneel advies te geven!

De gezondheid van uw huid in één oogopslag!

Met de VisioFace wordt de gezondheid van uw huid in één oogopslag in kaart gebracht. U krijgt onmiddellijk een beeld van uw huidconditie. Daarbij worden de volgende aspecten gemeten:

  • De rimpeldiepte en omvang
  • Het aantal fijne en grove poriën
  • Kleurverschillen (pigmentvlekken en roodheid)
  • UV schade (zonschade en voortijdige huidveroudering)

Blogs

kalknagels

Waarom crèmes & kwastjes niet helpen tegen Kalknagels!

| Blog, Blog - Schimmelnagels | No Comments
Waarom crèmes & kwastjes niet helpen tegen Kalknagels! Wist u dat 5% van de Nederlandse bevolking last heeft van Kalknagels (schimmelnagels)? Hierdoor zijn er de laatste jaren ontzettend veel crèmes…
ingegroeide haren

Ingegroeide haren

| Blog, Blog - Acne, Blog - ongewenste haren | No Comments
Ingegroeide haren U heeft ze vast wel eens gezien, de haren die horizontaal onder de huid liggen. De haar is uitgegroeid, maar komt niet in zijn geheel door de huid…
egale benen

Egale benen? Deze behandelingen maken het waar!

| Blog, Blog - Laser, Blog - ongewenste haren | No Comments
Egale benen? Deze behandelingen maken dit waar! In het voorjaar krijgen wij veel vrouwen op consult met de vraag welke behandelingen geschikt zijn voor het krijgen van egale benen. Wij…