MAANDAANBIEDING & KORTINGEN

MAANDAANBIEDING

U krijgt in de maand februari de behandeling van de oksels t.w.v. €82,- cadeau bij het laseren van uw benen of bikinilijn!

Het licht van de laser zorgt ervoor dat de haarzakjes dusdanig beschadigen dat deze afsterven. Hierdoor kunnen zich in die haarzakjes geen nieuwe haren meer ontwikkelen. U heeft gemiddeld tussen de 8 tot 10 behandelingen nodig om permanent van uw haargroei af te zijn. Na iedere behandeling komt er minder en dunner haar terug, dus al direct na de 1e behandeling heeft u profijt van het resultaat van de laser. U zult merken dat u al meteen minder vaak zelf de haartjes hoeft te verwijderen.

Alle (licht)bruine en zwarte haren worden permanent verwijderd door middel van laser. Dat is de snelste manier om permanent van de storende beharing af te komen. Blonde, grijze en rode haren worden permanent onthaard door middel van elektrische epilatie. Hierbij wordt het haarzakje vernietigd door middel van een warm naaldje. U bent ook voor deze behandeling van harte welkom bij Derma2Care.

De huidtherapeuten van Derma2care hebben al ruim 25 jaar ervaring met permanente ontharing!

Meer weten over Laserontharing? Klik dan hier!

50% JONGERENKORTING OP ACNEBEHANDELINGEN EN PEELINGS!

Wij merken dat jongeren erg gemotiveerd zijn om iets aan hun huid te laten doen als ze last krijgen van jeugdpuistjes. Acnebehandelingen en/of peelings worden bij Derma2Care vergoed door de zorgverzekeraars als je aanvullend verzekerd bent. Ben je niet aanvullend verzekerd, dan moet het wel financiëel haalbaar zijn om met regelmaat naar een huidtherapeut te gaan voor deze behandelingen. Derma2Care heeft voor deze jongeren groep, middelbare scholieren tussen de 12 en 18 jaar, iets verzonnen waardoor het financiëel gezien veel aantrekkelijker wordt om tóch met regelmaat de huidtherapeut te bezoeken voor een acne- of reinigingsbehandeling en/of peeling. Als jongeren met acne regelmatig naar een huidtherapeute gaan worden ze zelfverzekerder, zitten ze lekkerder in hun vel én is de kans veel kleiner dat ze later littekens ten gevolgde van de acne zullen krijgen.

Aanbieding jongeren: Als je tussen de 12 en 18 jaar oud bent en op de dag zelf belt voor een afspraak, krijg je 50% korting op een acnebehandeling en/of peeling! Regelmatig komen er plekken vrij in onze agenda doordat cliënten ziek zijn of hun afspraak hebben moeten verzetten. Omdat middelbare scholieren vaak flexibel zijn voor wat betreft hun tijd, hopen wij nog op dezelfde dag een behandeling te kunnen uitvoeren. Een acnebehandeling kost dan nog maar €26,- in plaats van €52.-!

20% STUDENTENKORTING!

Studenten hebben over het algemeen wat minder te besteden dan werkende mensen én zijn meestal flexibeler voor wat betreft hun tijd. Om de studenten tegemoet te komen hebben wij iets verzonnen waardoor het financiëel veel aantrekkelijker wordt om behandelingen bij Derma2Care te ondergaan.

Studentenaanbieding: Als je student bent én je studentenkaart kunt laten zien waar een datum op vermeld staat, krijg je 20% korting op een behandeling naar keuze! Regelmatig komen er plekken vrij in onze agenda doordat cliënten ziek zijn of hun afspraak hebben moeten verzetten. Omdat studenten flexibel zijn voor wat betreft hun tijd, hopen wij nog op dezelfde dag een behandeling te kunnen uitvoeren waardoor de student 20% korting krijgt!

Door dit formulier in te vullen maakt u gebruik van deze aanbieding. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.