MAANDAANBIEDING & KORTINGEN

MAANDAANBIEDING

DE HELE MAAND APRIL 20% KORTING OP LASERONTHARING!

Heeft u de vakantie al geboekt? En werkt u in de sportschool al aan uw beach body? Vergeet ook niet uw huid klaar te maken voor de zomer. In de maand april krijgt u 20% korting op de laserontharingsbehandelingen voor het lichaam.

Meer weten over de laserontharingsbehandeling? Klik dan hier!

derma2care

50% JONGERENKORTING OP ACNEBEHANDELINGEN EN PEELINGS!

Wij merken dat jongeren erg gemotiveerd zijn om iets aan hun huid te laten doen als ze last krijgen van jeugdpuistjes. Acnebehandelingen en/of peelings worden bij Derma2Care vergoed door de zorgverzekeraars als je aanvullend verzekerd bent. Ben je niet aanvullend verzekerd, dan moet het wel financiëel haalbaar zijn om met regelmaat naar een huidtherapeut te gaan voor deze behandelingen. Derma2Care heeft voor deze jongeren groep, middelbare scholieren tussen de 12 en 18 jaar, iets verzonnen waardoor het financiëel gezien veel aantrekkelijker wordt om tóch met regelmaat de huidtherapeut te bezoeken voor een acne- of reinigingsbehandeling en/of peeling. Als jongeren met acne regelmatig naar een huidtherapeute gaan worden ze zelfverzekerder, zitten ze lekkerder in hun vel én is de kans veel kleiner dat ze later littekens ten gevolgde van de acne zullen krijgen.

Aanbieding jongeren: Als je tussen de 12 en 18 jaar oud bent en op de dag zelf belt voor een afspraak, krijg je 50% korting op een acnebehandeling en/of peeling! Regelmatig komen er plekken vrij in onze agenda doordat cliënten ziek zijn of hun afspraak hebben moeten verzetten. Omdat middelbare scholieren vaak flexibel zijn voor wat betreft hun tijd, hopen wij nog op dezelfde dag een behandeling te kunnen uitvoeren. Een acnebehandeling kost dan nog maar €26,- in plaats van €52.-!

20% STUDENTENKORTING!

Studenten hebben over het algemeen wat minder te besteden dan werkende mensen én zijn meestal flexibeler voor wat betreft hun tijd. Om de studenten tegemoet te komen hebben wij iets verzonnen waardoor het financiëel veel aantrekkelijker wordt om behandelingen bij Derma2Care te ondergaan.

Studentenaanbieding: Als je student bent én je studentenkaart kunt laten zien waar een datum op vermeld staat, krijg je 20% korting op een behandeling naar keuze! Regelmatig komen er plekken vrij in onze agenda doordat cliënten ziek zijn of hun afspraak hebben moeten verzetten. Omdat studenten flexibel zijn voor wat betreft hun tijd, hopen wij nog op dezelfde dag een behandeling te kunnen uitvoeren waardoor de student 20% korting krijgt!

Door dit formulier in te vullen maakt u gebruik van deze aanbieding. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.