laserontharing

Nooit meer scheren, harsen of epileren? Derma2Care biedt u de oplossing. Middels laserontharing worden ongewenste haren op uw gezicht en lichaam permanent verwijderd.

Bij laserontharing wordt het licht in de laser geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, beschadigd raken. Hierdoor kunnen we de haren die gelazerd worden permanent verwijderen.

U bent altijd welkom voor een kosteloos consult. Wij kijken dan samen met u of een laserontharing behandeling geschikt is voor uw huid. U kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

Laserontharing tegen ongewenste en overmatige haargroei

De laser kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. De haren die gelaserd worden, blijven permanent weg.

Het is wel mogelijk dat er zich onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haren ontwikkelen. U heeft dan nog een aantal behandelingen nodig om hier ook vanaf te zijn.

Kosteloos consult

met één van onze huidtherapeuten

Tijdens een laserbehandeling bij Derma2Care voor ongewenste haargroei op uw gezicht, zoals bijvoorbeeld ongewenste ‘baardgroei’, zal de huidtherapeut het behandelgebied aftekenen, vervolgens de haren binnen het gebied scheren om de huid te beschermen en daarna een koude gel op het gebied aanbrengen. De behandeling zelf gebeurt via een speciaal laserapparaat.

Het zeer gefocuste licht uit dit apparaat wordt door het pigment in de haarzakjes geabsorbeerd, waardoor ze beschadigd raken en uiteindelijk permanent verwijderen. Na afloop wordt het behandelgebied ingesmeerd met een koele en kalmerende crème. U ogen worden tijdens de behandeling afgeschermd tegen het licht van de laser.

Een laserbehandeling voor ongewenste haargroei op uw lichaam, volgt bij Derma2Care dezelfde behandelstappen als bij laserontharing op uw gezicht. De huidtherapeuten maken echter gebruik andere laserapparaten die geschikt zijn voor grotere behandelgebieden. Voor kleine behandelgebieden op het lichaam, zoals de oksels, gebruiken de huidtherapeuten de Light Sheer Duet met twee behandelkoppen. Voor grotere gebieden, zoals de benen, wordt gebruik gemaakt van een apparaat met 1 grote vacuümkop.

Derma2Care behandelt meerdere huidproblemen effectief door middel van laser, zoals littekens, rimpels en pigmentvlekken.

Ervaring

Ik ben bij jullie in behandeling voor het weglaseren van haren op mijn hals en kin. Ik loop hier al jaren mee te tobben en nu eindelijk ben ik begonnen aan het traject! Ik heb laatst de eerste behandelijk bij jullie gehad en helaas moet dat nu worden uitgesteld door de coronacrisis. Ik wilde jullie via deze weg laten weten dat 80 % van de haren na de eerste behandeling zijn weg gebleven, ook nu er al meer dan 8 weken voorbij zijn!! Waarschijnlijk zal er wel wat meer terugkomen, maar ik ben gewoon stomverbaasd en ongelooflijk blij met deze eerste resultaten. Ik kan niet zeggen hoe opgelucht ik ben en hoe mijn zelfvertrouwen hierdoor verbeterd is. Ongelooflijk bedankt!

Contact

Bent u benieuwd of een laserontharing behandeling geschikt is voor uw huid? U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 088 224 03 00

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult krijgt u meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij uw huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast het behandelen van ongewenste haargroei middels laserontharing, kunt u ook bij ons terecht om kleine spataderen te verwijderen, voor een bindweefselmassage, diverse beauty behandelingen én het behandelen van huidaandoeningen. Derma2Care is specialist op het gebied van verschillende soorten laserbehandelingen. Een laserbehandeling kan zowel cosmetisch als medisch worden ingezet.

Veel gestelde vragen over acnelittekens

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of een behandeling voor laserontharing wordt vergoed. Meestal is dit wel het geval wanneer u een aanvullend pakket heeft binnen uw zorgverzekering. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te informeren naar de exacte vergoeding. Bekijk hier onze tarieven.

Hoe lang duurt een behandeling?

Dit verschilt per type behandeling en het aantal mogelijke vervolgbehandelingen voor het gewenste resultaat. Tijdens het eerste kosteloze consult, stelt de specialist een behandelplan op maat voor u op.

Is de behandeling pijnlijk?

Een laserontharing behandeling is gevoelig, maar doorgaans goed te verdragen.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. Ook kan er een lichte zwelling zichtbaar zijn door de warmte die in de huid is gekomen, dit kan een vervelend gevoel geven maar wordt niet als pijnlijk ervaren. Deze reacties trekken meestal na enkele uren weer weg. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. De huidtherapeuten van Derma2Care geven u graag advies.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De laser kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling worden de haren minder en dunner. De haren die gelaserd worden, blijven permanent weg.

Het is wel mogelijk dat er zich onder invloed van onder meer hormonen in de loop der jaren nieuwe haren ontwikkelen. U heeft dan nog een aantal behandelingen nodig om hier ook vanaf te zijn.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Omdat de haren in verschillende fases groeien, zijn er gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig. Een vervolgbehandeling is mogelijk na 6 tot 8 weken. Het aantal benodigde behandelingen is onder meer afhankelijk van de haar en huidskleur en de locatie waar de haren zich bevinden.

Hoe kan ik mij voorbereiden op de voor en nazorg?

Tijdens het kosteloos consult stellen de huidtherapeuten van Derma2Care een behandelplan op maat voor u op. Tijdens dit consult wordt tevens aandacht besteed aan de specifieke voor en nazorg maatregelen die u kan treffen.

Kan ik mijn overbeharing ook door IPL laten verwijderen?

De huidtherapeuten van Derma2Care gebruiken IPL regelmatig voor het effectief behandelen van bijvoorbeeld pigmentvlekken, striae en littekens, echter nooit voor het verwijderen van overbeharing. Een aantal redenen hiervoor is dat bijvoorbeeld het licht van IPL minder selectief werkt waardoor het ook naar andere plekken verloren gaat. En dat met laser alle huidtypes kunnen behandeld worden, bij IPL moeten we cliënten met donkere huidskleuren vaak teleurstellen. Leer hier meer over in ons blog.

Blogs

egale benen

Egale benen? Deze behandelingen maken het waar!

| Blog, Blog - Laser, Blog - ongewenste haren | No Comments
Egale benen? Deze behandelingen maken dit waar! In het voorjaar krijgen wij veel vrouwen op consult met de vraag welke behandelingen geschikt zijn voor het krijgen van egale benen. Wij…
beginnende huidveroudering

Interview over beginnende huidveroudering

| Blog | No Comments
Huidtherapeuten Denise en Sophie interviewen elkaar over beginnende huidveroudering Denise (links) en Sophie (rechts) zijn beide werkzaam als huidtherapeute bij Derma2Care. Tijdens dit interview hebben wij gevraagd naar hun visie…
scheren

Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op uw haren?

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op uw haren?  Iedereen herkent het wel: scheren is een makkelijke en snelle oplossing, maar de haren voelen stugger aan en groeien vrij…
Derma2Care